Fikk svi for Rosenborgs cupflause

Foto: Erik Johansen (Scanpix)

Rosenborgs ishockeyherrer fikk det tøft både på og av isen da de gjestet Lørenskog.

25.09.10 20:22

LØRENSKOG - ROSENBORG 5-1:

Rosenborg Ishockey har overrasket i innledning av årets Get-liga. Det nyopprykkede Trondheims-laget tapte for Vålerenga i første serierunde, men tok så to strake seirer. Først overrasket de borte mot Lillehammer, før Frisk Asker måtte reise poengløse fra Trondheim.

Lørdag skulle de få bryne seg på Lørenskog i Lørenskog ishall. Og det ble en tøff kveld for trønderne.

Trønderen Lars Erik Spets viste ingen nåde da han sendte hjemmelaget i føringen allerede etter 1.04 av den første perioden. Lørenskog satte to pucker til bak Ruben Smith i Rosenborg-målet i den første perioden.

Andreperioden endte 1-1, etter at Inge Stokvik sørget for Rosenborgs trøstemål. Spets scoret kampens siste mål da han la på til 5-1 i tredje periode.

Og mens trønderlaget fikk det tøft på isen, fikk de også tyn fra hjemmelagets tilskuere. Riktignok ikke på grunn av den svake prestasjonen på isen, men navnebror RBKs exit i semifinalen i cupen tidligere i uken.

Da ble nemlig jumboen i Adeccoligaen, Follo, for sterke og tok seg til cupfinalen på bekostning av storlaget fra Trondheim. Og selv om ishockeylaget Rosenborg ikke har noe med fotballaget Rosenborg å gjøre, sparte ikke Lørenskogs tilskuere på hetsen.

«Follo! Follo! Follo!», runget i Lørenskog ishall, og tilskuerne godtet seg meget over de taktfaste ropene, melder adressa.no.

I den andre kampen i Get-ligaen lørdag kveld vant Sparta Sarpsborg 4-1 på bortebane mot Stjernen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag