RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk svi for Rosenborgs cupflause

Foto: Erik Johansen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Rosenborgs ishockeyherrer fikk det tøft både på og av isen da de gjestet Lørenskog.

LØRENSKOG - ROSENBORG 5-1:

Rosenborg Ishockey har overrasket i innledning av årets Get-liga. Det nyopprykkede Trondheims-laget tapte for Vålerenga i første serierunde, men tok så to strake seirer. Først overrasket de borte mot Lillehammer, før Frisk Asker måtte reise poengløse fra Trondheim.

Lørdag skulle de få bryne seg på Lørenskog i Lørenskog ishall. Og det ble en tøff kveld for trønderne.

Trønderen Lars Erik Spets viste ingen nåde da han sendte hjemmelaget i føringen allerede etter 1.04 av den første perioden. Lørenskog satte to pucker til bak Ruben Smith i Rosenborg-målet i den første perioden.

Andreperioden endte 1-1, etter at Inge Stokvik sørget for Rosenborgs trøstemål. Spets scoret kampens siste mål da han la på til 5-1 i tredje periode.

Og mens trønderlaget fikk det tøft på isen, fikk de også tyn fra hjemmelagets tilskuere. Riktignok ikke på grunn av den svake prestasjonen på isen, men navnebror RBKs exit i semifinalen i cupen tidligere i uken.

Da ble nemlig jumboen i Adeccoligaen, Follo, for sterke og tok seg til cupfinalen på bekostning av storlaget fra Trondheim. Og selv om ishockeylaget Rosenborg ikke har noe med fotballaget Rosenborg å gjøre, sparte ikke Lørenskogs tilskuere på hetsen.

«Follo! Follo! Follo!», runget i Lørenskog ishall, og tilskuerne godtet seg meget over de taktfaste ropene, melder adressa.no.

I den andre kampen i Get-ligaen lørdag kveld vant Sparta Sarpsborg 4-1 på bortebane mot Stjernen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere