*Nettavisen* Sport.

Fikk tilbud om Stabæks kunstgress

Foto: Marius Knutsen/Scanpix

Oppdal IL Fotball har fått tilbud om å kjøpe kunstgresset på Telenor Arena for én million, ferdig lagt.

30.09.11 19:43

(ANB) Når kontrakten mellom Telenor Arena og Stabæk Fotballklubb går ut etter at siste kamp i tippeligaen er spilt, er kunstgressmatta for salg. For Stabæk sin del, skjer det hjemme mot Haugesund 21. november.

Nå har fotballgruppa i Oppdal IL fått tilbud om å kjøpe kunstgresset. For en million kroner kan de få matta ferdig lagt på nye grus, skriver opdalingen.no.

- Jeg kjenner en som jobber der, oppdalingen Tor Mjøen. Det var han som tipsa oss om at kunstgresset var for salg, sier styreleder Einar Skarsheim i fotballgruppa til avisa.

Administrerende direktør i Euforium, firmaet som drifter Telenor Arena, er helt klar i sin tale:

- Når sesongen er over og siste kamp er spilt, går kontrakten med Stabæk ut og kunstgresset er for salg. Det er bare Stabæk fotball som fremdeles tror på julenissen. Men den kommer som kjent ikke i november, sier Øystein Flenning.

Han sier at det overhodet ikke er noen dialog mellom Euforium, som drifter Telenor Arena, og Stabæk fotballklubb.

- Så da har vi ikke lenger bruk for kunstgresset, som vi har betalt så mange millioner for at jeg har lyst til å grine.

I følge Einar Skarsheim har altså Oppdal IL, ved fotballgruppa, fått tilbud om å kjøpe matta på supersalg. Nå haster det med å få finansieringen på plass. Fotballgruppa har sannsynligvis bare et par måneder på seg til å sikre seg kunstgresset. (ANB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag