Filip Ingebrigtsen slått i sesongåpningen

Filip Ingebrigtsen sesongåpnet med 1500-meter under Trond Mohn Games, men klarte ikke å klatre helt øverst på seierspallen.

22.05.19 20:15

Mellomste bror Ingebrigtsen måtte overraskende nok se seg slått av tsjekkiske Filip Sasinek på Fana Stadion.

Nettavisen Pluss: Se opptak av Trond Mohn Games

- Litt kjedelig

Ingebrigtsen innrømmet at han var skuffet over ikke å dra i land seieren, men graver seg på ingen måte ned etter andreplassen.

TO: Filip Ingebrigtnsen ble nr 2 på 1500 m under Trond Mohn games 2019 på Fana Stadion. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

- Det var litt kjedelig, det. Jeg trenger ofte en del konkurranser for å komme skikkelig i gang. Ofte forbedrer jeg meg mye etter hvert. Det kommer en ny sjanse, sa Ingebrigtsen da han ble intervjuet av BA etter målgang.

- Det blir bare bedre og bedre, men man må starte en plass. Det er alltid litt ekstra nerver før første konkurranse. Det er deilig å få det gjort. Det var ikke så mye trykk igjen mot slutten, men det kommer senere, forsikret Ingebrigtsen.

Tsjekkeren viste seg å ha hakket mer sprut igjen i beina på oppløpet og løp inn til tiden 3.41,61, mens Filip Ingebrigtsen fikk notert 3.42,00.

Yngstebror Jakob skulle også konkurrere i Bergen onsdag, men måtte melde forfall dagen før konkurransen på grunn av sykdom.

Nettavisen Pluss: Se opptak av Trond Mohn Games

Øvrige resultater

Ola Stuene Isene hadde bare to kast i diskos under litt ufyselige forhold og fikk opp 62,94 som best. Han har årsbeste med 67,78 fra et stevne i Portugal tidligere i vår. Det er over VM-kravet.

Hedda Hynne var ute etter norsk bestenotering på den uvanlige øvelsen 600 meter. Hun løp inn til 1.29,60 og ble nummer tre på distansen. Renée Eykens fra Belgia vant med 1.29,41.

Hun var dermed et godt stykke bak Trine Mjålands norske bestenotering på 1.28,28 satt i 2014.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.