RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fillo skadet etter slagsmål

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX
Sist oppdatert:
Lagkamerater i Viking måtte skille Trond Erik Bertelsen og Martin Fillo under onsdagens trening.

Bertelsen irriterte seg over albuebruken til Fillo da sistnevnte skjermet ballen, og tok derfor tak i Fillo og slengte ham i bakken. I landingen pådro Fillo seg en vridning i kneet. De to kamphanene slåss i flere sekunder før Birkir Bjarnason og andre lagkamerater klarte å dra dem fra hverandre, skriver Aftenbladet.no.

- Jeg må ha lov til å beskytte meg uten at jeg blir overfalt. Jeg håper ikke at jeg har pådratt meg en skade som setter seriestarten i fare. For selv om også jeg setter pris på at det er tenning på feltet, må det ikke utarte, sa Fillo til Aftenbladet.no.

Midtbanespilleren fikk bandasje og is på kneet før han dro fra kunstgresset i Randaberg og til legesjekk på Viking Stadion.

Heldigvis er ikke skaden av det alvorlige slaget.

- Fillo har fått et slag mot kneet. Det ser ikke så ille ut. Jeg regner med at han blir klar til mandag, sier Arne Sture i Vikings medisinske team til Nettavisen.

Trener Åge Hareide tok episoden med relativt stor ro.

- Jeg har tidligere sagt at jeg liker at det er temperatur – og står ved det. Spillerne skal ikke ta det ut på hverandre, men at konkurranseinstinktet er så stort, liker jeg. Dette ordner spillerne fort opp i, mente Hareide.

Ingen av kamphanene vil bli straffet etter episoden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere