*Nettavisen* Sport.

Fin fortjeneste på opplagte vinnere

Foto: Falch, Knut (SCANPIX)

Norsk Tipping har lagt seg høyt på et par soleklare favoritter fra kveldens kamper i Get-ligaen.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Klasseforskjell i Oslo
Furuset viser svak form for tiden, og sist tapte de hele 1-9 i Stavanger. De har kun vunnet én av de ti siste kampene, men sluttspillsplassen ser allikevel rimelig trygg ut da Stjernen også rader opp med tap. 5-4-9 hjemme i Furuset Forum totalt.

Storhamar har vist fin form over tid, men står nå med to knepne nederlag på rad hjemme mot formsterke Frisk Asker og Comet. De har uansett over dobbelt så mange poeng som Furuset, og de har et meget godt tak på dagens motstander. 2-4 i tilsvarende møte tidligere i sesongen, og forskjellen på lagene skal være større nå. Vi tror på en grei borteseier til Storhamar, og 1,85 er i toppklasse.

Flott odds på handikapspill
Lillehammer slo til sist med en sterk borteseier mot VIF i Oslo, og gangen før ble TIK knust 8-1 hjemme. Lillehammer varierer i prestasjonene, men er en lei nøtt å knekke for alle lag i sine beste stunder. De tar her i mot svake Stjernen som har fått lite til å stemme denne sesongen. Med 1-0-13 på de fjorten siste kampene, tyder det meste på at Stjernen må spille kvalifisering for å beholde plassen i den øverste divisjonen. Seieren kom for øvrig hjemme mot bunnlaget TIK. Sist ble det 2-5 tap hjemme mot Sparta. De er ligaens svakeste bortelag med 1-2-14 til nå, og får det trolig tøft på fremmed is igjen.

Lillehammer har 2-1-0 mot dagens motstander denne sesongen, og vi mener at mulighetene for en klar H skal være stor. 1,70 er markedsledende, og vi forsøker noen kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag