RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fin skalp for Tromsø

Sist oppdatert:
Tromsø IL tok en meritterende 1-0-seier over de regjerende russiske seriemestrene Lokomotiv Moskva på La Manga.

Russerne er kjent som et defensivt meget sterkt lag. Men Tromsø overlistet Lokomotivs keeper en gang. Det var da Ole Martin Årst scoret fra 11-metersmerket - etter at Karim Essediri ble lagt i bakken innenfor Lokomotivs straffefelt.

Da var det spilt 36 minutter av første omgang. Tromsø klarte å holde unna etter hvilen, til tross for at det russiske laget overtok en del av initiativet etter hvilen.

Tromsø-trener Otto Ulseth var godt fornøyd med det hans lag presterte på La Manga mandag ettermiddag.

- Dette var bra dette, endog veldig bra! Vi var litt bedre enn dem i første, mens de var litt bedre i andra omgang. Nå var det ikke unaturlig at de trøkket litt på oss etter pause, siden vi ledet. Men jeg synes vi forsvarte oss godt.

- Vi flytta beina fort, og vi var flinke til å kjøre kjappe overganger, sier Ulseth til TV 2 Nettavisen.

Han forsøkte tre nykommere i matchen – og kan fortelle at både Benjamin Kibebe, Janne Hietanen og Danie Torres klarte seg bra.

- Torres er fra Costa Rica, og har bare vært med kort tid. Han kom inn for Arne Vidar Moen, som måtte gi seg med en lett skade. Torres har litt å lære om soneforsvar og spillet framover i banen. Men det kommer han til å lære fort. Jeg er komfortabel med nykommerne, sier Ulseth videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere