*Nettavisen* Sport.

Fin skalp for Tromsø

Tromsø IL tok en meritterende 1-0-seier over de regjerende russiske seriemestrene Lokomotiv Moskva på La Manga.

31.01.05 18:46

Russerne er kjent som et defensivt meget sterkt lag. Men Tromsø overlistet Lokomotivs keeper en gang. Det var da Ole Martin Årst scoret fra 11-metersmerket - etter at Karim Essediri ble lagt i bakken innenfor Lokomotivs straffefelt.

Da var det spilt 36 minutter av første omgang. Tromsø klarte å holde unna etter hvilen, til tross for at det russiske laget overtok en del av initiativet etter hvilen.

Tromsø-trener Otto Ulseth var godt fornøyd med det hans lag presterte på La Manga mandag ettermiddag.

- Dette var bra dette, endog veldig bra! Vi var litt bedre enn dem i første, mens de var litt bedre i andra omgang. Nå var det ikke unaturlig at de trøkket litt på oss etter pause, siden vi ledet. Men jeg synes vi forsvarte oss godt.

- Vi flytta beina fort, og vi var flinke til å kjøre kjappe overganger, sier Ulseth til TV 2 Nettavisen.

Han forsøkte tre nykommere i matchen – og kan fortelle at både Benjamin Kibebe, Janne Hietanen og Danie Torres klarte seg bra.

- Torres er fra Costa Rica, og har bare vært med kort tid. Han kom inn for Arne Vidar Moen, som måtte gi seg med en lett skade. Torres har litt å lære om soneforsvar og spillet framover i banen. Men det kommer han til å lære fort. Jeg er komfortabel med nykommerne, sier Ulseth videre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag