Finaletap for tennisbabe

Anna Kournikovas arvtaker som tennisbabe, Ashley Harkleroad (bildet), tapte finalen i WTA-turneringen i Auckland for tittelforsvarer Eleni Daniilidou.

10.01.04 13:27

Eleni Daniilidou vant dermed årets første tittel på WTA-touren, og forsvarte samtidig sin ASB Classic-tittel i Auckland lørdag morgen norsk tid.

Den greske 21-åringen beseiret 18 år gamle Ashley Harkleroad 6-3, 6-2 på 66 minutter.

- Dette er så fantastisk! jublet Daniilidou etter at triumfen var sikret.

Uforglemmelig
- Jeg tror jeg aldri kommer til å glemme denne dagen. I begynnelsen av uka sa jeg at jeg var så glad for å være tilbake i Auckland, for jeg elsker dette stedet, men nå er jeg dobbelt så glad.

Harkleroad ledet 3-1 i første sett, men tapte fem strake games da Eleni Daniilidou fikk serven til å sitte og begynte å utnytte sin gode rekkevidde. Harkleroad var likevel fornøyd; 18-åringen spilte tross alt sin aller første finale på WTA-touren.

- Jeg var rett og slett ikke god nok i dag. Hun gjorde en god jobb, fikk meg til å løpe fra side til side og var veldig presis, skrøt Harkleroad av motstanderen.

- Det var hennes dag i dag, konstaterte 18-åringen.

Eleni Daniilidou vil trolig klatre til 23. plass på rankingen etter helgens seier, mens Harkleroad ventes å flytte fra 55. til 43. plass.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.