RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/FRANCOIS GUILLOT

Finnan på vei bort

Sist oppdatert:
Rafa Benitez fortsetter å renske opp i Liverpools spillerstall. Nestemann ut kan bli Steve Finnan. Liverpool skal ha godtatt et bud fra Tottenham for backen.

Steve Finnan kom til Liverpool fra Fulham for 3,5 millioner pund for 14 måneder siden. Nå kan han være på vei bort fra Anfield igjen - for to millioner pund.

Rafa Benitez har gitt høyrebackplassen til sin landsmann Josemi, og benyttet Finnan på høyreflanken på midtbanen i sesongstarten. Men nå er Antonio Nunez på plass og Benitez jakter ytterligere to spanske midtbanemenn, noe som gjør Finnan overflødig.

Liverpool skal derfor ha akseptert et bud fra Tottenham for iren. Spurs mangler en rutinert høyreback etter at Stephen Carr forsvant til Newcastle, og manager Jacques Santini skal ha uttrykt ønske om å få Finnan til klubben, skriver Daily Mirror.

Blackburn skal også være interessert i Finnan, men ønsker bare å leie ham i et år. Manager Graeme Souness har ikke midler til å kjøpe spillere.

Dersom Benitez skulle lykkes i å få Luis Garcia fra Barcelona, i tillegg til Xabi Alonso, som nærmest er klar, spøker det også for Dietmar Hamanns fremtid i Liverpool.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere