RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire kamper for Nagel

Foto: Skibstad, Kent (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Staffes for knetaklingen mot Lørenskog.

Stavanger Oilers-spiller Lars-Peder Nagel får fire kampers karantene for knetaklingen mot Lørenskogs Nicolai Bryhnisveen i torsdagens toppkamp.

Dermed må han sone ytterligere tre kamper og er ikke tilbake på isen for serielederne før hjemmekampen mot Frisk Asker 27. januar. Også storoppgjøret mot Vålerenga 24. januar går fløyten for Oilers-veteranen.

Det får trener Petter Thoresen til å se rødt.

- Jeg trodde ikke det var sant da jeg ble orientert om utfallet av saken tirsdag. Denne dommen er helt latterlig, sier Thoresen til Aftenbladet.

- Det er så stort sprik både på det dommerne og domsutvalget foretar seg, at det er umulig å bli klok på. Hovedproblemet er at det er så uforutsigbart, sier Oilers-treneren, som samtidig understreker at han synes det er bra at det blir slått ned på beintaklinger.

- Det er ikke pent med beintaklinger, og det er absolutt ikke noe vi ønsker å se. Men det er synd at det skal være så rare og ulike bedømmelser. Her er det mye som skurrer, mener han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere