*Nettavisen* Sport.

Fire matchballer for Giants

Detroit (NTB-AFP): San Francisco Giants er på vei mot sin annen World Series-tittel på tre år etter å ha slått Detroit Tigers for tredje gang på rad. Lørdag ble det 2-0 på bortebane.

Giants har dermed fire matchballer, og for Tigers handler det nå mest om å unngå total ydmykelse. Intet lag har vunnet baseballfinalen etter å ha tapt de tre første kampene.

Etter at Pablo «Kung Fu Panda» Sandoval avgjorde den første finalekampen med et offensivt fyrverkeri (homerun de tre første gangene han slo), er det kasterne som har gjort jobben i de to neste. Lørdag samarbeidet Ryan Vogelsong, Tim Lincecum og Sergio Romo om å holde nullen.

Giants er det første lag på 46 år som har holdt nullen i to World Series-kamper på rad. Natt til mandag norsk tid kan laget bli det første som avgjør finalen i fire strake kamper siden Boston Red Sox gjorde det i 2007.

Giants har i år vært comebacklaget både i grunnserie og sluttspill. I første sluttspillrunde tapte laget de to første kampene på hjemmebane, men vant de tre siste på bortebane og gikk videre med 3-2. I semifinalen vendte Giants 1-3 til 4-3. Nå handler det om å forsvare en ledelse. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.