Fire usikre plasser hos Spania

Spanske journalister mener det er fire usikre plasser i Spanias lag før onsdagens skjebnekamp på Ullevaal. Blant annet krever de at Joaquin må med fra start.

Spanias tropp kom til Norge noen minutter før den norske mandag kveld, etter at charterflyene lettet fra Valencia omtrent samtidig og fulgte hverandre nordover.

Marchena suspendert
Mens Nils Johan Sembs laguttak i stor grad er diktert av skader, har Inaki Saez ingen skader og en overflod av talent å drysse utover banen.

Midtstopper Carlos Marchena må riktignok stå over på grunn av gule kort, og det skaper et lite problem. Enten blir Carles Puyol trukket inn fra sin uvante venstrebackplass til stopperplass, eller så går Cesar Martin (som satt på tribunen lørdag) rett inn i laget på Marchenas plass.

Dersom Puyol trekkes inn i midten, overtar Raul Bravo ifølge NTB som venstreback.

Ønsker Joaquin inn
Spanierne tror det vil bli endringer på den ene eller begge vingene. Mange krever at Joaquin skal spille fra start som høyreving etter sitt fenomenale innhopp lørdag, men Joseba Etxeberria spilte også bra på den plassen. På motsatt side utfordres José Antonio Reyes av Vicente Rodriguez.

Siste problem for landslagssjef Inaki Saez er om Fernando Torres eller Juan Carlos Valeron skal spille fra start sammen med Raul. Torres startet som spiss lørdag, med Raul bak seg som hengende spiss, men det ble mer fart da Valeron kom inn og Raul ble dyttet opp på topp.

Saez har sagt at det er uaktuelt å ha både Raul, Torres og Valeron på banen samtidig så lenge laget spiller med to vinger i sin 4-2-3-1-formasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.