*Nettavisen* Sport.

Fitim Azemi klar for Tromsø

Tromsø 20181201. Eliteserien 2019, Alfheim stadion, Tromsø-Stabæk 1-1. Tromsøs Fitim Azemi i kampen mellom Tromsø og Stabæk.

 Fitim Azemi vender tilbake til Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen (NTB scanpix)

Stabæk-spissen forlater Bærums-klubben uten å ha spilt en offisiell kamp.

21.06.20 13:08

Fitim Azemi er tilbake i den røde og hvite drakten, og har signert en låneavtale som gjør at han er TIL-spiller ut årets sesong. I avtalen ligger det også en opsjon på kjøp, det skriver Tromsø på sine hjemmesider.

Azemi var utlånt fra Vålerenga til Tromsø i fjor høst og scoret fem mål på 12 kamper for klubben. I januar ble han kjøpt av Stabæk, men gjennom vinteren har spissen mistet tillit hos Bærums-klubben og nå lånes han på nytt ut til Tromsø.

Les også: Hevder storklubb jakter Molde-profilen: - Jeg er ikke overrasket

Les også: Landslagsspilleren ferdig i engelsk klubb - skal ha flere tilbud

Assistenttrener og spillerlogistikkansvarlig i Tromsø IL, Lars Petter Andressen er veldig glad for å ha Fitim Azemi tilbake i Tromsø.

- Det har vært en lang spissjakt. Ønsket var å signere Fitim allerede etter sesongen i fjor, da lyktes vi ikke. Vi er veldig glad for at vi fikk det til nå, og gleder oss til å se Fitim i TIL-drakten igjen, sier Lars Petter Andressen.

Etter det Nettavisen erfarer har Stabæk jaktet en ny spiss i lengre tid. Bærums-klubben har sjekket ut både norske og utenlandske alternativer, får Nettavisen opplyst. De skal ha landet en avtale med en spiller som etter planen vil bli offentlig i starten av kommende uken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.