RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fjeldstad tar til seg kritikk

Etter to kamper på benken for Ikast-Bording har Morten Fjeldstad fått kritikk for sin lagledelse av Karin Mortensen. Nå lover han bedring.

Etter at Ikast-Bording tapte for Viborg onsdag, gikk målvakt Karin Mortensen ut og kritiserte den ferske treneren Morten Fjeldstad for å benytte for få spillere under kampens gang.

Nå tar bergenseren kritikken til seg og lover bedring fremover.

- Det er helt klart at jeg skulle ha gjort et par bytter. Sett i etterkant burde jeg gitt pauser til både Tonje og Gro (Kjærgaard og Hammerseng). For Ikast har selvfølgelig flere gode spillere enn de som er i startoppstillingen. Men samtidig så var det en toppkamp og jeg var ikke helt klar for å eksperimentere for mye. Jeg har tross alt ikke vært her så lenge, sier han til danske BT.

Til helgen spiller Ikast-Bording kamp i Champions League mot Cecilie Legangers Krim i Ljubljana, og Fjeldstad håper å ha tilbake den danske playmakeren Kristine Andersen etter skade.

- Det er mitt store håp å kunne bruke henne i to ganger ti minutter. På den måten vil Gro få litt pauser og med enda en bakspiller vil vi være godt rustet, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere