Gå til sidens hovedinnhold

Fjørtoft forsvarer spillerne

- Når en av våre spillere angripes, forventer jeg faktisk at de andre stiller opp for ham, sier LSK-manageren etter barbråket.

LSK-ledelsen har nå kommet til bunns i det famøse barbråket på La Manga natt til lørdag.

- Vårt trenerapparat har laget en rapport, i tillegg til at jeg har snakket med alle personer involvert. Jeg mener at jeg nå har rimelig klar oversikt over hva som skjedde, og hva som ikke skjedde, skriver Fjørtoft på LSKs hjemmeside.

Ifølge manageren var det ingen i LSK-leiren som startet bråket i karaokebaren.

- Det er ingenting som tyder på at noen fra LSK startet bråket i baren. Og når en av våre spillere angripes, forventer jeg faktisk at de andre stiller opp for ham.

- Det som er helt klart, er at vi ikke kan straffe noen for at de heter Riise til etternavn. At Bjørn Helge muligens burde valgt et annet tidspunkt og sted for å synge karaoke er en annen diskusjon. Men ingen LSK-regler differensierer i forhold til den enkeltes etternavn, fortsetter Fjørtoft.

Selv om ingen av spillerne straffes for selve bråket på puben, understreker Fjørtoft at spillere som ikke følger klubbens strenge alkoholregler på reise, blir straffet.

- LSK har totalforbud for bruk av alkohol på reiser. Konsekvenser for brudd på våre interne regler vil bli tatt hånd om internt. LSK vil som arbeidsgiver ikke henge ut enkeltspillere i media, avslutter Fjørtoft.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka