RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fjøra vil ha fransk back

Sist oppdatert:
Lillestrøm har bestemt seg for å tilby den franske backen Cyril Kali en kontrakt.

Manager Jan Åge Fjørtoft bekrefter mandag overfor TV 2 Sporten at Lillestrøm ønsker å hente 24-åringen fra franske Lille før overgangsvinduet stenger.

Dermed ser det ut til at Lillestrøm har funnet en erstatter for den svenske landslagsbacken Christoffer Andersson, som blir Hannover-spiller etter sommerens fotball-VM.

- Vi er enig med Cyril om en ettårskontrakt. Forutsetningen er at vi ikke skal betale penger for ham. Det har Lille bekreftet muntlig, men vi undertegner ingenting før vi har den skriftlige bekreftelsen, sier Jan Åge Fjørtoft til Romerikes Blad.

Kali trente med Lillestrøm siste halvdel av forrige uke. Fredag avbrøt han treningen for å gjennomgå en obligatorisk legesjekk.

Det er ikke forventet at Lille skal stoppe overgangen.

- Vi har vært i kontakt med Lille og fått en forståelse av at de ikke vil legge hindringer i veien, sa Lillestrøms daglige leder, Frank Grønlund, til TV 2 Nettavisen fredag.

Hvis alt går etter planen, vil Kali slutte seg til Royal League-finalistene treningsleir på Marbella denne uka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere