RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fjørtoft refser Hareide

Sist oppdatert:
LSK-manageren mener Åge Hareide og fotballforbundet taler med to tunger.

Ronny Johnsens gjeninntreden i det norske landslaget får ikke udelt applaus på Åråsen. Manager Jan Åge Fjørtoft tillater seg å stille spørsmålet om man tenker på norsk fotballs fremtid med uttaket av Johnsen.

- Hadde NFF og Åge kun tenkt på fremtiden til norsk fotball, så hadde de vel ikke tatt ut en 38–åring, tillater Fjørtoft seg å bemerke i en kommentar på klubbens hjemmeside.

- Kanskje hadde det vært bedre å ta ut Pål Steffen Andresen, som har hatt en kjempesesong og i en alder av 25 år snart har 150 kamper for LSK, legger han til.

Det er likevel ikke først og fremst uttaket av en spiller som snart er inne i sitt femte tiår, men dobbeltmoralen Fjørtoft reagerer på.

- At han er 38 år spiller ingen rolle hvis du er bedre enn mange av dine konkurrenter i Tippeligaen, og det er Ronny, men la oss da slippe for mange utfall fra Åge og andre i NFF der de konkret kritiserer klubbene for de valg vi gjør i forhold til våre lag.

- Vi gjør akkurat som landslagssjefen, vi gjør alt vi kan for å få et best mulig lag, påpeker Fjørtoft.Har Fjørtoft rett? Er det langt mellom fotballforbundets liv og lære? Ta debatten her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere