RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fjørtoft slaktet spissene

ÅRÅSEN (Nettavisen): Midlertidig LSK-trener Jan Åge Fjørtoft ville ikke skylde på uflaks etter sjansesløsingen mot Brøndby. – Det handler om dårlige prestasjoner, sier han.

LILLESTRØM – BRØNDBY 1-1: LSK er fremdeles ubeseiret i Royal League, men det var en mager trøst for Fjørtoft etter kampen torsdag. Laget produserte nemlig flere store sjanser, men spissene Oliver Occean og Magnus Myklebust – med flere – maktet ikke å score.

I kampen siste minutt satte også innbytter Martin Husar ballen i stoplen. Marginene var ikke med de gule, men Fjørtoft ville ikke høre snakk om at dette skyldes tilfeldigheter.

– To tapte poeng
– Vi har enda ikke tapt en kamp i Royal League, og det er bra. Men i dag var det to tapte poeng for oss. Jeg er særlig misfornøyd med uttellingen til spissene. Mange snakker om uflaks, men uflaks henger ofte sammen med dårlige prestasjoner, sier Fjørtoft.

Myklebust gjorde 1-0 etter bare fire minutters spill da han elegant vippet ballen over keeper, og senere kunne både ham, Occean, Pål Strand og Arild Sundgot ha økt ledelsen. Nettavisen telte 8-2 i målsjanser til LSK.

– Det er selvfølgelig bra at vi skaper alle sjansene, men etter så mange må vi score på flere enn én, sier Fjørtoft.

Brøndby-treneren fornøyd
Brøndby-trener René Meulensteen var fornøyd med ett poeng på Åråsen, særlig etter at laget hans ble overkjørt i 1. omgang.

- Jeg sa til spillerne i pausen at vi måtte være tilfreds med 0-1 ved pause. Det kunne vært mye verre, sier Meulensteen.

Brøndby utliknet på straffespark like etter pause etter at LSK-keeper Heinz Müller felte Hannes Sigurdsson, og Sigurdsson konverterte ballen i mål fra 11-meters-merket. De siste 30 minuttene av kampen hang Brøndby godt med, men fremdeles var det LSK som skapte sjansene.

Den største sjansen kom kvarteret før slutt: Occean skjøt i stolpen fra skrått hold og ballen ble liggende på kloss hold like foran mål. To LSK-spillere kunne enkelt sette ballen i mål, men de ble ikke enige om hvem som skulle fyre av og Brøndby-forsvarerne rakk å få ballen unna.

Kampen ellers bar preg av mange sklitaklinger og tøffe dueller i det horisontale regnværet. Gjørmebanen innbød ikke til finspill, og dermed ble det deretter. Ikke rart tribunene var glisne, kun 1447 mennesker fant veien til Åråsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere