*Nettavisen* Sport.

Flames fortsetter å vinne

Foto: Reuters/Scanpix

Calgary Flames fortsetter å imponere i sitt første Stanley Cup-sluttspill på åtte år. I natt vant de den første kampen mot San Jose Sharks etter forlengning.

10.05.04 08:13

Seierssifrene ble 4-3.

Det avgjørende målet i sudden death ble satt inn av backen Steve Montador, som ikke akkurat har for vane å score. Målet i natt var hans første i et sluttspill noensinne.

Craig Conroy scoret to mål, det første bare 31 sekunder før slutten av første periode. Oliwa Krzysztof scoret det siste for Flames.

Flames, som til nå har slått ut Vancouver (4-3) og Detroit (4-2) er Calgary framme i semifinale for første gang på 15 år. De har også vunnet sju kamper i årets sluttspill etter forlengning.

Finske Miikka Kiprusoff (bildet) var nok en gang stor i målet til Calgary. Han reddet 49 av 52 skudd. Han ble for øvrig tradet til Calgary fra nettopp San Jose, og ble ikke en gang vurdert som en reserve for Sharks-keeper Evgeni Nabokov. Sistnevnte slapp inn fire mål i natt, og reddet " bare" 33 skudd.

Som om ikke det er nok: Flames blir trent av Darryl Sutter, som ble sparket i Sharks i 2002... Nå kan både Kiprusoff og Sutter få en deilig hevn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.