RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flåten med to vinnersjanser i V65

Sist oppdatert:
Geir Flåten tar turen til Bjerke med to hester som har vinnersjanse i kveld. Les her hvordan han selv vurderer mulighetene.

Her finner du Nettavisens tips til kveldens V65-løp

Geir Flåten har fin form på stallhestene for tiden. I kveld tar han turen til Bjerke med to hester som starter innenfor V65. Begge skal regnes med vinnersjanse.

I V65-2 starter Omerfaxa. Hoppa vant fire av ni løp i fjor, og har vinnerinstinkt.

- Ja, hun har pågangsmot, litt i overkant noen ganger. Hun ser fantastisk fin ut i trening, så toppformen er nok fortsatt inne, forteller Geir Flåten.

Hoppa har startet mest over full distanse, mens det er sprint denne gangen.

- Sprint er ingen fordel for henne. Da er det større sjanse for galopp. Vi må nok safe litt fra start. Hun feilet fra start på sprint på volte forleden. At det nå er bilstart, er en fordel, bare hun forholder seg rolig.

Omerfaxa blir klar favoritt.

- Jeg skjønner at hun blir mye spilt på raden og formen, men som nevnt er ikke sprint noen fordel. Man kan ikke spille en bong uten henne, men hun er ingen banker.

I den fjerde V65-avdelingen blir Låhne Friggen et annetvalg. Etter å ha vært hjemme hos eieren en periode, har hesten stått på stallen til Flåten igjen en periode nå. Hesten virker å ha stigende form.

- Ja, absolutt. Han har blitt bedre og bedre i de siste startene. På Bjerke sist lå vi i baktroppen ut på oppløpet, og han avsluttet godt til tredje.

Låhne Friggen er kjapp fra start, og på en rask sprint er det viktig å få en fin posisjon direkte.

- Han er rask ut, og vi kjører til fra start. Det er imidlertid flere startraske hester i første rekke, så jeg vet ikke om vi kommer til tet. Han er god ikke avhengig av den posisjonen. Vi kommer trolig til å kjøre uten sko i kveld, og det er en klar fordel. Han blir litt raskere da. Det er vel først og fremst Vinje Sterk å slå denne gangen. Jeg synes Låhne Friggen skal regnes med en bra vinnersjanse, og han er den av mine to jeg har størst tro på i kveld, avrunder Geir Flåten.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere