RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flau exit for Valencia

Sist oppdatert:
Valencia-spillerne gikk av banen i skam etter å ha røket ut av Champions League.

Spanjolene visste at de måtte vinne mot Werder Bremen for å kunne avansere i turneringen, men to sene mål av Werder Bremen-innbytter Nelson Haedo Valdez avgjorde kampen.

Den paraguayanske landslagsspilleren kom inn ni minutter før full tid. To minutter senere gjorde han 1-0.

Valencias Miguel Angulo mistet fullstendig hodet da han forstod at det ble exit fra Champions League, og meide ned målscoreren med en grusom takling. Dommer Anders Frisk viste ham et korrekt rødt kort, men da braket spillerne på de to lagene sammen.

Det spanske publikummet mistet også besinnelsen, og pepret Frisk med gjenstander. Denne gangen uten at Frisk måtte forlate banen blodig – som i Roma tidligere i år.

Totalt bladde Frisk opp ni gule og ett rødt kort i løpet av kampen. Sju av kortene ble utdelt de siste ti minuttene.

I sluttsekundene satte så Valdez punktum med sin andre scoring for dagen.

Valencia kan vente seg en straff fra UEFA etter hendelsen, mens Werder kan reise stolte hjem. Laget hevdet at de ville gå offensivt ut, og holdt ord. I 1. omgang hadde laget flere gode sjanser, men uten å få uttelling.

I 2. omgang overtok Valencia spillet, men til tross for et par store sjanser ble det ikke mål. Til slutt ble det en trist sorti for fjorårets UEFA-cupmester. Nå må de i stedet konsentrere seg om å forsvare den tittelen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere