RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flax i lunsjen?

Foto: hesteguiden.com
Vi tror ikke vi trenger flax for at formsterke General Flax skal vinne sitt løp i lunsjen i Drammen i dag.

Det er bare å konstatere at Eksperten ble en voldsom vitamininnspøytning for Norsk Rikstoto. Skal vi basere oss på salget på åpningsdagen onsdag, blir dette en voldsom suksess for Rikstoto og de kommisjonærene som har blitt invitert med fra starten av.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag.

Torsdagen er det som vanlig nok å ta tak i for det spillende publikum i Norge, og det hele fyres av med spill til lunsjløpene både til Umeå i Sverige og i Drammen her på berget hos Norsk Rikstoto.

Les også:Peppe duger til lunsj

På kvelden kan spillerne se frem i mot en spennende V65-omgang med jackpot med hele 1.4 millioner kroner ekstra i sekserpotten i Örebro på den andre siden av kjølen, og her hjemme byr Norsk Rikstoto på en dobbel V5-omgang i fra Bergen travpark. I lunsjen på tirsdag ble det over 18 000 kroner innspilt, og vi tror en formsterk krabat kan sørge for nye fremganger for Sportspill i dag.

I lunsjen i Drammen synes vi det ligner en skreddersydd oppgave for 3 General Flax i den første avdelingen, og vi tror 6-åringen til Glenn K. Stenberg tar en etterlengtet seier i dag. Han tapte kun for gode First On Line Sec i den tredje siste starten (og slått var det en så god hest som Trinitro), og i den siste starten synes vi han var steingod.

Kramer stupte på vår banker W.N.F.L i ”dødens” i Skien den dagen, og vi synes han fullførte strålende til tredje på 16.9 over en sprint. Vi synes det lukter tidlig tet ved denne anledningen, og mot konkurrenter som ikke egner seg til å skremme, synes vi det ligner en topp vinnersjanse.

Det er selvsagt spennende når 1 Crazy News dukker opp i ny regi, men normalt klarer ikke 5-åringen å forsvare sitt innerspor. Da blir det sjanseartet for denne, og de øvrige i løpet tror vi vår banker for dagen skal ha god kontroll på.

Vår rangering V5-1: A: 3 B: 1-5-10-9 C: 12-2-4-6-7-8-11

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 2100 meter autostart
Vi støter på et mildt sagt vanskelig løp å vurdere for kaldblodshester i lavt grunnlag i V5-2, og bred gardering virker som det eneste riktige. Vi setter 3 Huldre Fenta fremst, men 5-årshoppa er veldig usikker. Kapasiteten er dog fin, og hvis kusk Vidar Hop klarer å kjøre feilfritt i dag, tror vi hun er seiersaktuell.

Det samme kan nesten sies om 5 Lotsa, og det er nok rett før 6-årshoppa til Per L. Nilsen sitter der. Hun gikk 33.9 full vei med galopp i den siste starten, og slike tider rekker langt i dette laget. Spennende etter lang pause er 12 Vår Vinni, og 4-årshoppa som viste fine tendeser i fjor kan ha utviklet seg mye over vinteren.

Stabilt gode løp går 6 Vetla Stjerna, og hun kan score på at hun virker til å være relativt travskikker. Det ble seier på 36.6 full vei i debuten for 8 Kodina, og hun virket til å være en traver av rett sort. Kapasiteten er fin på 7 Hoppsasa, mens både 4 Camira og 11 Ulydia er trolig snakk om hester som duger i feilfrie utgaver.

Vår rangering V5-2: A: 3 B: 5-12-6-8-7-11-4 C: 2-10-1-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-3, 2100 meter autostart
Vi synes ikke det er noe mindre åpent i dette løpet for varmblodshester i V5-3 enn i det foregående løpet, og vi tyr da også her til veldig bred gardering. Vi likte godt 3 Carmen Palema i debuten til sølv på 18.3 full vei (tapte kun for gode Orlando Piner), og dersom hun takler dagens arena, er vinnersjansene gode.

Det ble seier på 18.7 full vei i billig lag for 10 Sogni i den siste starten, men det er ikke noe tøffere i mot i dag. Topp vinnersjanse feilfri, men 4-årshoppa er ikke helt stø på beina. Kapasiteten er fin på 12 Red White Socks, og han er spennende etter lang pause. Sporet er dog ikke gull, men vi krysser uansett tidlig.

Fin form er det på 9 Gismo`s Memory (galopperte vekk en plass i toppen sist), mens 1 Cypress Star kan vise seg å være forbedret etter litt pause. Spennende i ny regi er 7 Just Like L., mens duoen 2 K.N. Windy May (toppstammet hoppe som ikke har innfridd så langt) og 8 Shameless Deal (fin form) også krysses.

Vår rangering V5-3: A: 3 B: 10-12-9-1-7-8-2 C: 11-4-6-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 1700 meter autostart
Vi finner ikke mange vinnerkandidatene i dette sprintløpet for varmblodshester i V5-4, og en klar favoritt skal 7 Noble Rite være snakk om. Vi bankerspilte hoppa med hell ved triumfen på 18.3 over aktuell distanse i den siste starten, og vi synes Rite On Line-datteren så lysende fin ut i en 14-avslutning på det løpet.

Virket totalt ukjørt ved den anledningen, og vi bankerspiller på lillebongen i dag. Sporet er dog ikke gull (en strykning hjelper på), og en hest som 5 Moseby Lady kan bli vond å fange i fra tet til slutt. Sistnevnte vant på 18.9 over aktuell distanse under litt krevende forhold i den siste starten, og hun kan vinne igjen.

Vi er ikke sikre på at Moseby Lady henter en lengde på 2 Taifon Factor, og hvis sistnevnte klarer å forsvare teten, skal også hun tilmåles vinnersjanser. Det ble galopp sist, men formen er nok stigende med noen løp i kroppen etter litt pause. Helt borte er heller ikke 10 Litun`s Tengel, men vi fikk ikke råd til ham.

Vår rangering V5-4: A: 7 B: 5-2 C: 10-6-4-12-11-3-8-9

HTML EMBED

V5-5, 1700 meter autostart
Et flott sprintløp for kaldblodshester finner vi i V5-5, og vinnerkandidatene er ikke mange. Klistret i ryggen på 5 Jarli Mai (piler til tet) ned startsiden sitter 11 Sima Hans, og da sitter trolig sistnevnte i teten ut på den første langsiden. Da er han alt for lite spilt med sine 11%, og vi setter et DD-spill til solide odds.

Sima Hans holdt fryktelig fin form tidligere i vinter, og nå har 10-åringen fått ladet batteriene litt. Gikk i tøffe lag før litt pause, og vi tror på en topp vinnersjanse. Pent til står 3 Lome Jokeren, og formen på 6-åringen er fin. Sølv bak gode Vestpol Dennis i den nest siste starten, og han er en vinnerkandidat.

Det er også 7 Fautveien som har løftet seg voldsomt i regi Pål Sem, og 11-åringen var god til seier på 28.6 over aktuell distanse i den siste starten (må dog klaffe litt i fra dette sporet). Fra rygg leder med åpning til slutt er ikke 5 Jarli Mai ueffen, mens formsterke 9 Frøen Balder får en plass på vårt største spilleforslag.

Vår rangering V5-5: A: 11 B: 3-7 C: 5-9-10-1-2-4-6-8-12

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere