Flere engelske klubber forsterker

TIL FULHAM: Pajtim Kasami går fra Palermo til Fulham. Her fra en Europa League-kamp for italienerne sist sesong.

TIL FULHAM: Pajtim Kasami går fra Palermo til Fulham. Her fra en Europa League-kamp for italienerne sist sesong. Foto: Fabrice Coffrini (AFP)

Nordmennene i Fulham og QPR får nye lagkamerater.

26.07.11 10:32

Mandag sikret Fulham seg underskriften til Palermos 19 år gamle midtbanespiller Pajtim Kasami, gjennom en handel der overgangssummen foreløpig ikke er kjent.

U21-nøkkelspiller
Den sveitsiske unggutten fikk sitt gjennombrudd for Palermo sist sesong, da han fikk 24 kamper for Serie A-laget.

- Patjim er en ung og talentfull midtbanespiller som har potensial, så vi er veldig fornøyd med at vi har signert en fireårskontrakt med ham, sier Fulham-manager Martin Jol ifølge klubbens egne nettsider.

Kasami, som altså blir lagkamerat med både Brede Hangeland, John Arne Riise og Bjørn Helge Riise i Fulham, beskrives av manageren som en nøkkelspiller for det sveitsiske U21-landslaget.

Sjekk også: Alle overgangene i Premier League

QPR forsterker
Også QPR har forsterket laget i løpet av mandagen, dog uten å ha brukt spesielt mye penger.

Danny Gabbidon går til den nyopprykkede klubben fra West Ham, etter å ha signert en ettårskontrakt med Petter Vaagan Moens QPR.

Waliseren imponerte stort etter å ha trent med skotske Rangers i oppkjøringen før årets sesong, men velger altså å holde seg i den engelske ligaen.

- Jeg er bare glad for å ha funnet ut av framtiden, slik at jeg kan konsentrere meg om å spille for QPR denne sesongen, sier forsvarsspilleren til Sky Sports.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.