Gå til sidens hovedinnhold

- Flere i salen gispet da de så bildene

Oscar Pistorius knakk igjen sammen da groteske bilder ble vist frem.

Oscar Pistorius, også kjent som «Blade Runner», har som ventet fått det tøft i rettssalen i Sør-Afrika, der han står tiltalt for å ha drept kjæresten, Reeva Steenkamp, med overlegg.

Mandag kastet han opp etter å ha sett bilder fra obduksjonen av Steenkamp, og onsdag måtte retten igjen komme til unnsetning med en bøtte.

Ved en feil dukket det opp et bilde av den avdøde modellens kropp, dekket av blod etter ha blitt skutt fire ganger av Pistorius.

Bildet ble raskt fjernet fra skjermene i rettssalen, men den verdenskjente protesesprinteren hadde allerede sett nok til å knekke sammen, og begynte å brekke seg.

- Man så nærbilder av hodet, kroppen, og skadene hun var påført. Flere personer i salen gispet, har Sky-reporteren Alex Crawford fortalt om hendelsen.

I forkant av bildevisningen fikk Pistorius en liten opptur i rettssaken, da rettsmedisinerne forklarte seg. De kunne bekrefte at mye av det den drapstiltalte har forklart, trolig stemmer. For eksempel tyder slagmerker i baderomsdøren at på at Pistorius prøvde å bryte seg inn på bade etter å ha avfyrt de fire skuddene mot det han hevder han trodde var en innbruddstyd. Han har forklart at han prøvde å bryte seg inn med en cricketkølla da han forsto at det var kjæresten som befant seg på andre siden av døren.

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus

Kommentarer til denne saken