30 år gamle Tom Boonen har ikke vunnet en monumentklassiker siden Paris-Roubaix-triumfen i 2009.

Til tross for litt manglende suksess de to siste sesongene mangler det ikke på interesse fra storlagene skal vi tro Tom Boones manager Paul De Geyter.

- Det er stor interesse for Boonen, sier Paul De Geyter til Het Laatste Nieuws ifølge sporza.be og legger til:

- Flere lag har allerede kommet på banen. Den første forespørselen kom allerede ved sesongstart. En stor seier hadde selvfølgelig styrket forhandlingskortene, men Tom Boonens markedsverdi er udiskutabel.

Quick Step fortsatt aktuelt
For det er ingen tvil om belgierens styrke selv om seirene i Paris-Roubaix og Flandern rundt har uteblitt de to siste sesongene. Det viste Quick Step-rytteren blant annet med seieren i Gent-Wevelgem og fjerdeplassen i Flandern rundt tidligere denne våren. I Paris-Roubaix på søndag ble Boonen rammet av en rekke tekniske uhell.

Les også: - Tom var forbannet

Tom Boonens kontrakt med Patrick Lefeveres Quick Step-lag går ut etter denne sesongen. Og De Geyter utelukker heller ikke at Boonen forlenger med laget han har syklet for siden 2003.

- Som alle andre lag vil også Patrick Lefevere få presentere sitt tilbud. Og så får vi se hvordan det utvikler seg. Det er forskjell på å vise interesse og komme med et konkret tilbud, avslutter Paul De Geyter.

Så spørs det bare hvilke lag som har råd og plass til Tom Boonen som nå holder rittpause før han sykler Belgia rundt, Sveits rundt, det nasjonale mesterskapet i Belgia og Tour de France.

PS! Gulvprodusenten Quick Step avslutter trolig sponsoratet med Patrick Lefeveres lag etter denne sesongen. Den videre satsingen ble i fjor høst reddet av den tsjekkiske milliardæren Zdenek Bakala.

Les også: Tsjekkisk milliardær redder Quick Step

Leserne diskuterer sykkel!