Gå til sidens hovedinnhold

Flere medier: Ajer på vei til Premier League-klubb - formaliteter unna overgang

Landslagsstopperen Kristoffer Vassbakk Ajer (23) er høyaktuell for den nyopprykkede Premier League-klubben Brentford, rapporterer flere britiske medier.

Ifølge blant andre The Telegraph, The Athletic og skotske Daily Record kommer Brentford til å betale 164 millioner kroner for nordmannen. Nettavisen sitter på de samme opplysningene om at Ajer er på vei til Premier League-klubben.

Ajer har lenge vært tydelig på at han ønsker å flytte videre fra Celtic, der han har vært de siste fem sesongene. På landslagssamlingen i juni uttalte han at «noe skjer nok i sommer» og medga at det beste for alle parter er en overgang.

Brentford rykket opp til Premier League med seier over Swansea i opprykksfinalen fra mesterskapsserien i mai. De siste dagene har rapportene kommet oftere, og nå skal Brentford være klar for å betale.

Ifølge kilder Nettavisen har vært i kontakt med er det kun formaliteter som gjenstår før Ajer blir Brentford-spiller. TV 2 melder torsdag ettermiddag at Ajer skal på medisinsk sjekk fredag og at han er enig om de personlige betingelsene med den nyopprykkede klubben.

Flere medier melder at Ajer kan flytte til England og spille i Premier League og at han vil signere for klubben i løpet av kort tid.

23-åringen fra Rælingen har spilt 176 kamper for Celtic, og har 23 landskamper for Norge.

(©NTB)