Den spanske avisen Sport skriver torsdag at Mino Raiola og Alfie Haaland er på plass i Barcelona der de ble mottatt at president Joan Laporta sine representanter.

Avisen hevder videre at de to er der for å diskutere en potensiell overgang for Erling Braut Haaland.

Raiola og Haaland er avbildet i det de forlater flyplassen. Det spekuleres nå vilt i kommentarfeltet på blant annet Twitter om at opplysningene kun er en aprilspøk, men flere troverdige kilder rapporterer at de to er på plass i den spanske byen.

Det sirkulerer flere videoer som skal vise Alfie Haaland og Raiola på vei ut av flyplassen.

Journalist Fabrizio Romano hevder på Twitter at opplysningene er sanne.

Spanske Mundo Deportivo melder også om at duoen Haaland og Raiola landet på flyplassen El Prat. De skriver videre at duoen ankom i privatfly før de skal ha steget ut fra terminalen for privatfly i den katalanske storbyen.

Romano melder senere torsdag at Raiola og Haaland har vært i et positivt møte med Barcelona-president Laporta.

- Det var den første kontakten for å diskutere det nye prosjektet i Barcelona. Åpenbart er ingenting klart, men kampen er i gang og mange klubber er involvert. Møtet var positivt, skriver han.

Nå melder Fabrizio Romano at Mino Raiola og Haaland har reist videre til Madrid, for å holde samtaler med erkerivalen til Barcelona - Real Madrid. Der skal duoen diskutere Real Madrids tanker for Haaland:

Borussia Dortmund skal nemlig ikke være villige til å slippe nordmannen for mindre enn 150 millioner euro, skriver journalisten på Twitter.

Hos Sky Sports har de diskutert Haalands fremtid opp og i mente gjennom torsdagen, og journalist, Darmesh Seth, trekker frem en ny faktor i overgangen:

- Det er en annen utfordring her, og hans navn er Jadon Sancho. Ryktene i Tyskland er at det er han som kommer til å forlate klubben i sommer. Slik jeg ser det, så virker det lite trolig at klubben lar både Sancho og Haaland forlate i samme vindu, sa Seth for Sky Sports.

Og fortsatte:

- Dette skaper en ny utfordring for Dortmund. Velger de å beholde Haaland i sommer så har de han i én sesong til, men de går også glipp av store summer på grunn av utkjøpsklausulen hans som da trer i kraft (70 millioner pund). Hvis de velger å beholde Sancho i sommer, så vil han være i sitt siste kontraktsår neste sommer igjen. Da kan de bare glemme de 108 millionene pund de krevde fra Manchester United forrige sommer.

Spekulasjonene rundt Haalands fremtid er massive og det rapporteres kontinuerlig om klubber som ønsker å kjøpe den norske spissen kommende sommer.

Romano hevder at Raiola landet i Barcelona etter et møte med Borussia Dortmund de siste dagene for å diskutere Haalands fremtid.

- Raiola er i Barcelona akkurat nå. Det er hundre prosent bekreftet, slik Sport rapporterer. Han landet etter et møte med Borussia Dortmund de siste dagene der de har snakket om Haalands fremtid, skriver Romano.

Til tyske Sky uttaler Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc seg om saken torsdag.

- Jeg snakket med Raiola i går. Vi gjorde våre intensjoner veldig klare, sier han til kanalen uten å påpeke hva intensjonene faktisk er.

– Jeg har ingen problemer med at Alfie og Mino ønsker å sole seg ved Middelhavet. Jeg er avslappet fordi jeg vet hva vi vil ha, la sportsdirektøren til for Sport1.

Ifølge Max Bielefeld som er en av kanalens reportere, mener Zorc at Dortmund ikke har noen intensjoner om å selge Haaland denne sommeren.

Romano på sin side skriver videre at Raiola vil møte flere andre klubber de neste ukene for å diskutere Haaland. Han skriver også at Bayern Munchen ikke er med i kampen om spissen.

Flere journalister som dekker Barcelona tett påpeker at det ikke er en snakk om en aprilsnarr.

- Videoen fra Sport er fra i dag. Raiola og Haalands far er i Barcelona. De ble plukket opp av sikkerhetsvaktene til Laporta, skriver journalist Gerard Romero på Twitter.

Lørdag var Alfie Haaland tilstede i Malaga da Norge tapte 0-3 for Tyrkia i VM-kvalifiseringen. Han ble da avbildet på tribunen i Spania.

ESPN meldte nylig at Borussia Dortmund vil kreve 180 millioner euro for å la Haaland gå etter sesongen. Det vil si over 1,8 milliarder kroner.

Mange har tvilt på Barcelonas muligheter til å hente nordmannen. Storklubben er tynget av en gigantgjeld på over 10 milliarder kroner, og en betydelig del av den er kortsiktig. Den unge storscoreren har kontrakt med tyskerne til 2024. I den skal det være en klausul som tilsier at han kan forlate Dortmund til en bestemt sum sommeren 2022. Skal en overgang skje i sommer, vil kjøperen måtte betale en stiv pris.