Den franske superstjernen ble stående i noen sekunder, avventende, med et håp om at keeper Yann Sommer hadde forlatt streken for tidlig og at straffen skulle bli tatt på nytt.

Det skulle den ikke, og kameraene fant sveitsiske spillere som jublet ellevilt for avansement til kvartfinale. Sporadisk fikk TV-seerne også noen korte glimt av at Kylian Mbappe sin vei ut av banen.

Ut fra disse bildene konkluderte flere med at Lucas Digne var den eneste lagkameratene som trøstet 22-åringen.

Det er imidlertid feil.

Bildene fra stadion viser nemlig at Antoine Griezmann, Paul Pogba, Benjamin Pavard, Marcus Thuram, Wissam Ben Yedder, Kurt Zouma, Lucas Hernandez og Moussa Sissoko alle var borte for å gi PSG-stjernen noen trøstende ord ute på banen.

Støtte fra kapteinen og treneren

Frankrike-kaptein Hugo Lloris er også klar på at ingen legger skylden på Kylian Mbappe.

- Vi vinner sammen, og vi taper sammen. Vi er alle ansvarlige for at vi blir slått ut på dette stadiet av EM. Det er ingen som peker på noen. Vi måtte håndtere noen skader, men vi har ikk rett til å komme med unnskyldninger. Dette er en konkurranse, sier Lloris til beIN Sports.

Landslagstrener Didier Deschamps ville selvsagt heller ikke kaste stjernespilleren under bussen.

- Det er ingen som er sinte på Kylian. Vi har hatt mange fantastisk øyeblikk sammen , og det er mange som er lei seg i garderoben. Når du tar ansvaret, kan det skje. Han er selvfølgelig veldig preget av det, sa Deschamps ifølge The Mirror.

Konflikt med Giroud?

Før EM omtalte Nettavisen en påstått konfikt mellom Mbappe og Olivier Giroud. PSG-stjernen skal ha tatt det personlig da Giroud uttalte følgende etter generalprøven mot Bulgaria.

- Iblant går man på løp, men baller kommer ikke. Vi burde kanskje ha funnet hverandre bedre.

Landslagstrener Deschamps skal ifølge L'Equipe ha bedt de to angrepsspillerne om å skvære opp.

Uavhengig av hvordan stemningen egentlig har vært i den franske troppen, kan spillerne nå ta ferie, etter det overraskende tapet mot Sveits.