Flere spanske landslagsspillere til sykehus etter at reklameplakater veltet

VELTET: Flere reklameplakater veltet under treningsøkten til Raul Entrerrios Rodriguez og resten av det spanske laget fredag. Flere spillere skal nå undersøkes på sykehus.

VELTET: Flere reklameplakater veltet under treningsøkten til Raul Entrerrios Rodriguez og resten av det spanske laget fredag. Flere spillere skal nå undersøkes på sykehus. Foto: Christof Stache (AFP)

En lang rekke reklameplakater skal ha veltet på den ene langsiden under Spanias trening i håndball-VM. Det får TV 3-kommentator Daniel Høglund til å reagere.

18.01.19 20:07

Det er TV 2 Danmark som melder om nyheten fredag kveld.

Det spanske laget har fire seire og ett tap hittil i VM, og skulle etter planen trene fredag i forkant av mellomspillet som starter med en knalltøff kamp mot Frankrike lørdag.

Den treningen ble det ikke noe av, for reklameplakatene på den ene langsiden dundret i parketten og skadet flere av spillerne under lagets oppvarming.

Det melder Stine Bjerre Mortensen, sportsjournalist i TV 2 Danmark.

- Spanias trening er avlyst under oppvarmingen. Bannere langs langsiden veltet og har rammet et par spillere, skriver hun og legger til at flere av de spanske spillerne skal sjekkes på sykehuset.

Daniel Høglund, som kommenterer håndball-VM for TV 3, er i Herning hvor det norske laget spiller.

Han påpeker at han ikke har sett annet enn bildene av uhellet, men er likevel klar i sin tale.

Les også: Dette fikk eksperten til å reagere: - Jeg kan ikke forstå det

- Det er helt skandaløst, verken mer eller mindre. Et minimumsnivå av hva du skal klare som arrangør, er at LED-skjermene har tilstrekkelig sikring, sier han til Nettavisen på telefon fra Danmark.

TV 2 Danmark skriver at det gikk verst utover Spanias målvakt Rodrigo Corrales Rodal. Han skal ifølge kanalen ha store smerter i kneet, og er nå usikker til kampen i mellomspillet mot Frankrike lørdag.

TV 3-kommentator Daniel Høglund (til venstre) kaller det en skandale etter at reklameplakatene veltet under Spanias trening. Her sammen med ekspertkommentator Kristian Kjelling. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

- Om Spania skulle miste spillere er det en skandale. Spania er jo relativt avhengig av sine målvakter. Problemet i håndballmesterskap er at det ikke er rom for å utsette kamper, forteller Høglund som påpeker at arrangementet ellers i håndball-VM har vært fantastisk.

Skandalen på Spanias trening er imidlertid en stor ripe i lakken for mesterskapet som arrangeres i Danmark og Tyskland.

- Det er veldig trist om det skal gå ut over det sportslige. Jeg regner med de spanske spillerne er relativt sinte og frustrerte, avslutter Høglund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Håndball-VM

Mest lest på Sport

Annonsebilag