*Nettavisen* Sport.

Flere stjerner på norske ski

Foto: (FOTO: HEIKO JUNGE/SCANPIX)

Frode Estil, Stian Eckhoff og Lars Berger er nye navn i Madshus-stallen. Og den norske skifabrikanten ønsker å knytte til seg enda flere stjerner.

21.06.06 13:50

- Det kan komme ytterligere et par-tre navn i løpet av sommeren, sier salgs- og markedsdirektør Lars Hanstad til TV 2 Nettavisen.

Onsdag kunne han stolt sende ut pressemelding om at Lars Berger går på Madshus-ski til vinteren. For bare to uker siden kom meldingen om at Frode Estil og Stian Eckhoff gjør det samme.

- Blant dem som betaler minst
Og: Ingen av dem gjør det for pengene.

- Vi er fortsatt blant dem som betaler minst. Ingen kommer til oss på grunn av de økonomiske betingelsene. Det er produktene og servicen som lokker, konstaterer Hanstad, som stolt ramser opp Madshus-triumfene fra forrige vinter:

50 medaljer i Torino-OL og sammenlagtseier i tre av fem verdenscuper; ved Ole Einar Bjørndalen, Kati Wilhelm og Hannu Manninen. I tillegg var Beckie Scott nær ved å fravriste Marit Bjørgen krystallkula.

God markedsføring
- Hvorfor er det viktig for dere å sponse stadig flere toppløpere?

- Fordi vi ønsker å selge ski, rett og slett. Vi har god erfaring med å drive markedsføring på denne måten. Ved å sponse de beste løperne, oppnår vi flest minutter med eksponering i tv-ruta, og det er den beste markedsføringen vi kan få, sier Hanstad.

Madshus forventer å omsette for rundt 160 millioner i 2006.

Her er noen av løperne som nå representerer Madshus: Ole Einar Bjørndalen, Michael Greiss (tre gull i Torino), Lars Berger, Stian Eckhoff, Halvard Hanevold, Kati Wilhelm, Anna Karin Olofsson, Linda Tjørhom, Frode Estil, Beckie Scott, Rene Sommerfeldt, Magnus Moan, Hannu Manninen og Georg Hettich.

PS. Rafaël Poirée har nylig inngått en toårsavtale med Madshus' hovedkonkurrent, østerrikske Fischer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.