RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere utestengt etter skandalekamp

Sist oppdatert:
Publikum ble truet med voldtekt og halshugging i 7. divisjonskampen. Nå er flere av Djerv-spillerne suspendert.

Først neste uke blir det klart hvilken straff Djerv som klubb og noen av spillerne får etter skandalekampen mot Hetlevik 2. Søndag spiller laget hjemme mot Erdal 2.

- Djerv har lovet å stille med et lag som er fritt for folk som ønsker å opptre negativt. De spillerne klubben stiller med søndag, er spillere som ønsker å spille fotball når de er på fotballbanen, sier leder i Hordaland fotballkrets, Roald Bruun-Hansen, til TV 2 Nettavisen.

- Og de spillerne som stod bak det som skjedde, er uansett suspendert til vi har fått alle de aktuelle rapportene, legger han til.

Det betyr at spillerne som truet med å halshugge og voldta publikum, er suspendert. Det betyr også at spilleren som jaget en motspiller slik at han måtte løpe hjem for å komme seg i sikkerhet, er suspendert. Frem mot søndag jobbes det også med å få en avklaring på om mannen som skallet ned Hetleviks fotballformann - var en spiller eller tilskuer.

- Vi har tatt en gjennomgang med klubben, og får en offisiell skriftlig forklaring i dag. Deretter skal saken behandles av vårt styrende organ. Trolig er denne saken ferdighbehandlet i neste uke en gang, sier Bruun Hansen videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere