*Nettavisen* Sport.

Flere vil ha Haltvik (40)

Flere eliteserielag har gitt Byåsen beskjed om at de ønsker å hente Trine Haltvik.

21.12.05 06:53

40-åringens kontrakt med trønderne går ut etter cupfinalen mot Larvik 30 desember, men Mesterliga-klare Byåsen er selv hissig på å beholde superveteranen ut vårsesongen.

- Vi håper å bli enig med Trine om ny halvtårskontrakt i morgen, sier daglig leder i Byåsen, Per Jørgensen, til TV 2 Sporten.

- Med det tette spillprogrammet vi har med cupfinale, Mesterliga og seriespill der vi fremdeles har gullmuligheter trenger vi Trines rutine. Hun har vært vår jevneste spiller i høst, legger han til.

- Jeg har spilt dette halvåret mens Vigdis Hårsaker har vært ute med skade. Nå er jo Vigdis frisk og spilleklar igjen, sier Haltvik selv.

Verken hun eller Jørgensen ønsker å fortelle hvilke klubber som har vært ivrige etter å sikre den tidligere landslagsstjernens tjenester. Men Jørgensen forteller at det dreier seg om flere klubber i Gildeserien.

- Men vi slipper ikke våre spillere, sier Jørgensen.

- Jeg er litt delt, sier Haltvik, som fyller 41 i mars.

- Mitt hjerte er selvfølgelig i Byåsen. Og det kunne være artig med Mesterliga-spill. Men kanskje jeg kunne ha godt av litt forandring på tampen av karrieren. Vi får se hva som kommer ut av samtalene med Byåsen onsdag, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.