RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Petter Tenstad (procycling.no)

Følger Hushovd

Sist oppdatert:
Plussbank Cervélo blir til Plussbank BMC.

I kjølevannet av Thor Hushovds suksessfulle karriere har det vokst frem et sterkt sykkelmiljø på Sørlandet.

I spissen av satsingen står Thor Hushovds eget kontinentallag. Laget ble startet opp i 2010 under navnet Plussbank Cervélo. Etter å ha kjørt inn gode resultater i Norge det første året, har de i år hatt et sterkt internasjonalt program.

Nå som Hushovd har valgt å forlate Garmin-Cervélo til fordel for BMC, har laget på sett og vis blitt med på flyttelasset.

For i dag offentliggjorde det grimstadbaserte laget at de bytter navn fra Plussbank Cervélo til Plussbank BMC. Det innebærer at laget i likhet med Hushovd bytter sykkelmerke før 2012-sesongen.

- Vi hadde topp utstyr når vi kjørte for Cervélo også, men nytt for neste år er at rytterne får to sykler hver, en til konkurranse og en til trening. Det blir også lettere med servicesenter, så alt i alt ser jeg på det som et hakk opp, forteller sportssjef Atle Kvålsvoll til procycling.no.

Men det er ikke bare utstyret som gjør at avtalen med BMC er lukrativ.

- Dette gjør det ekstra attraktivt å kjøre for Plussbank BMC. Det er ingen tvil om at dette gjør veien frem til en proffkontrakt med BMC kortere.

- Om Hushovd går til ledelsen og sier at denne rytteren har jeg tro på, så hører de selvsagt på det. Slik er det ting fungerer i dette gamet, forklarer Kvålsvoll.

PS: Plussbank BMC er ikke det eneste norske laget som gjør forandringer foran 2012-sesongen. Ringeriks-Kraft signerte onsdag Håkon Frengstad Berger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere