RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flo: - Vært et mas

Sist oppdatert:
Det har tatt ett år, men endelig laget Tore André Flo (32) et seriemål for Vålerenga. Han innrømmer at måltørken har tatt på.

NADDERUD (TV 2 Nettavisen): STABÆK - VÅLERENGA 2-2: - Dette var deilig! Ekstra deilig var det at teknikken stemte og jeg hadde den gode følelsen i beina igjen, sier Flo til TV 2 Nettavisen.

Mas, mas, mas!
Mange har tvilt på om den gamle landslagshelten noen gang ville finne tilbake til scoringsformen, og selv erkjenner stryningen at han har merket presset på å score.

- Det har vært mye styr og mas. Jeg synes jeg er blitt bedre og bedre den siste tiden, men tanken om en scoring har ligget i bakhodet, det skal jeg innrømme, sier Flo.

Den første scoringen var av klassisk Flo-merke etter han vendte bort en forsvarer og skjøt hardt i hjørnet til 1-1. Den andre var en enkel scoring etter en keepertabbe. Sist Flo scoret et mål i den norske toppserien var i 1997. For Brann.

- Jeg har jo vært litt satt tilbake det siste halvåret med skader, men nå ser jeg positivt på det. Jeg har tross alt bare spilt to hele kamper siden jeg kom til VIF. Det er først nå jeg begynner å bli klar for å spille 90 minutter.

Rekdal aldri tvilt
VIF-trener Kjetil Rekdal har aldri vært i tvil om at spissen ville skinne igjen.

- Alle har vært så negative og pratet piss om han, men vi vet hva han er god for. Tore André blir bare bedre og bedre, sier Rekdal.

Men i pausen, på stillingen 1-0 til Stabæk, var Rekdal forbannet – på både Flo og resten av VIF-gjengen. Han kjeftet spillerne huden full og gjorde to bytter.

- Vi brukte én omgang på å komme i gang. Jeg sa i pausen at det de holdt på med var bare tull!

Hver sin omgang
Stabæk styrte det meste av 1. omgangen på Nadderud og VIF var heldige som ikke lå under med flere mål. Stabæks toppscorer Veigar Pall Gunnarsson kunne fort ha laget hat-trick før pause, men stengene og hans islandske kollega i VIF-buret, Arni Gautur Arason, hindret flere mål.

Men fra første spark på ballen i 2. omgang tok VIF over.

- I 2. omgang var vi knallbra. Det var fotballmessig meget solid over hele linja, med ett unntak: Vi sto og sov på Stabæks andre mål, det skulle ikke være mulig på dette nivået, sa Rekdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere