RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flo åpner for Vålerenga

Foto: Roy Kvatningen
Sist oppdatert:
Tore André Flo åpner for retur til norsk fotball og Vålerenga. Den norske stjernespissen er lei av å være benkesliter i Italia.

Oslo-klubben har vært i kontakt med Siena-proffen, og Flo utelukker ikke at neste stopp blir Oslo.

- Men Tore André har ikke bedt Vålerenga om å ta kontakt. Han sier at han ikke har noe imot at det skjer, men har aldri bedt Vålerenga om å ta kontakt med Siena, sier Vålerenga-direktør Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

Og Vålerenga vil gjerne ha stryningen dersom han skulle vende hjem.

- Vi har vært i kontakt med agenter og folk rundt ham, men ikke snakket direkte med ham. Men ting skjer veldig fort i fotball, så jeg utelukker ikke at noe skjer. Vi får se utover i uken, sier Siem.

Åpner for Norge
Tore André Flos agent og rådgiver Gunnar Martin Kjenner bekrefter overfor TV 2 Nettavisen at spissen åpner for en retur til Norge.

- Det stemmer at det er en del norske klubber på banen. Og Tore André Flo vil ikke utelukke noe, sier Kjenner til TV 2 Nettavisen.

Om interessen fra Vålerenga, sier han følgende:

- Så vidt jeg vet, har Vålerenga ikke kontaktet Siena ennå. Men det kan fort skje. I utgangspunktet kan det i første rekke bli snakk om en låneavtale. For Flo ønsker først og fremst å fortsette i utlandet, sier Kjenner.

- Foreløpig er det ikke vært noen konkrete forhandlinger mellom Vålerenga og Siena, påpeker han.

Vil tilbake til England
Gunnar Martin Kjenner fastholder at Flos plan er å fortsette karrieren i utlandet.

- Familien hans flytter til London neste år, og Tore André vil fortsette i utlandet i 2-3 år til. Og det kan fort skje noe fra engelske klubber når overgangsvinduet åpner i januar, sier agenten.

- Er det noen engelske klubber på banen?

- Jeg snakker med klubber hele tiden, jeg, men det er en lang vei mellom det og at det skjer noe konkret. Tore André Flo har en kontrakt med Siena som går ut neste sommer, og det forholder vi oss til i første omgang, svarer Kjenner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere