RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flo-avtale strandet på overtid

Sist oppdatert:
Kjetil Siem og Siena skulle til å signere en avtale om en overgang for Tore André Flo, da noe dukket opp i siste liten.

Vålerengas sportsdirektør og representanter for Siena satt til klokken 02 i natt og forhandlet, og var i grunnen enige om alt. Etter det TV 2 Nettavisen erfarer, skulle de bare til å signere på papirene, før en siste detalj raserte hele avtalen.

Mistillit
Vålerenga ønsket noen garantier i forhold til Flos interesser.

- Spillerens interesser er veldig viktig, og vi ønsket ikke presse Tore André inn i noe han ikke var helt komfortabel med. Siena følte kravet vårt som mistillit, sier Kjetil Siem til vif.no.

Nå er eventyret om Tore Andre Flo og Vålerenga en saga blott. Det blir definitivt ingen avtale. En sliten og skuffet Kjetil Siem er nå på vei hjem til Oslo, men han avviser at forhandlingene endte i noe vondt blod mellom partene.

Fulgte forhandlingene
- Da vi avsluttet forhandlingene, tok vi et glass vin sammen, og reiste hjem hver for oss som venner, sier Siem.

Tore André Flo fulgte forhandlingene i går, og hans agent, Gunnar Martin Kjenner, fikk telefonisk beskjed om hva som foregikk.

- Tore André var til stede og fulgte forhandlingene fra distanse. Han hadde sett for seg at han kunne komme i en forhandlingsposisjon med Vålerenga nå. Tore André er uansett innstilt på å fullføre kontrakten med Siena, sier Kjenner til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere