RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flo blir Chelsea-trener

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Returnerer til gamleklubben som trener.

Denne sommeren bestemte Tore André Flo seg for å sette punktum for en lang og innholdsrik fotballkarriere.

Han var ikke i tvil om at det kom til å bli vanskelig å holde seg borte fra fotballen - og det slipper han nå.

Flo er nemlig ansatt som trener i sin tidligere klubb, Chelsea, hvor han spilte fra 1997 til 2000 og scoret 50 mål på 149 kamper.

Ifølge Sogn Avis blir 39-åringen trener for klubbens ungdomslag, og engasjementet vil i første omgang vare i to måneder.

Mens stryningen spilte i Sogndal, hvor han avsluttet karrieren, fullførte han fotballforbundets høyeste trenerutdanning.

- Jeg har opplevd og studert mange trenere i forskjellige land gjennom karrieren min. Dette kombinert med utdanningen gjør at jeg kan være bra skodd til å trene en klubb i fremtiden, sa Flo til Sogn Avis, mens han tok trenerkurset.

Flo har i sin karriere vært innom Tromsø, Brann, Chelsea, Rangers, Sunderland, Siena, Vålerenga, Leeds og MK Dons før han returnerte til klubben hvor han startet seniorkarrieren, Sogndal.

I Chelsea og Siena var nordmannen svært populær, og har ennå en stor stjerne. Han var gjennom noen tøffe perioder etter rekordkjøpene til Rangers og Sunderland.

Flo spilte 76 kamper og scoret 23 mål for det norske landslaget og huskes kanskje beste for sin utligning i den historiske seieren mot Brasil i VM i 1998.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere