RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flo ferdig i MK Dons

Sist oppdatert:
Tore André Flos tid i MK Dons er over.

Oslo (ANB): Tirsdag ble det nemlig kjent at MK Dons kvitter seg med seks spillere, blant dem Tore Andre Flo. De øvrige er Nathan Abbey, Flavien Belson, Jemal Johnson, Alan Navarro og den tidligere Odd-spilleren Ali Gerba.

Sportsjournalist James Chard i lokalavisen MK Citizen og er den som følger MK Dons aller tettest. Han levner Flo liten ære.

– Uheldigvis vil Tore Andre Flo bli husket som en av de største floppene som har spilt for MK Dons. Han scoret ikke et eneste mål etter comebacket og han bommet på et av de viktigste skuddene i klubbens historie, sier Chard til Bergensavisen.

Flo bommet på det avgjørende straffesparket i semifinalen i Play Off-kampen mot Scunthorpe nylig. Dermed ble han syndebukk for klubben, som trenes av den tidligere italienske storspilleren Roberto Di Matteo.

Nå har sistnevnte bestemt seg for at klubben ikke har behov for Flos tjenester lenger. Stryningens kontrakt utløper ved utgangen av juni, og det blir ikke aktuelt med samtaler om en forlengelse.

Tirsdag fikk de aktuelle spillerne beskjed om at de står fritt til å se seg om etter nye arbeidsgivere.

– Jeg vil gjerne takke alle spillerne som nå forlater klubben. De har alle bidratt med sine kvaliteter til det som har vært et par fantastiske sesonger, sier styreformann Pete Winkelman.

– Alle spillerne har gitt hundre prosent i sin tid i klubbens drakt, og har bidratt til en minneverdig epoke i vår historie, tilføyer han. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere