RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flo ferdig med Norge

(ERLEND AAS / SCANPIX)
Sist oppdatert:
Det er i ferd med å løsne for Tore André Flo i Vålerenga. Men spissen sier det ikke blir noen flere landskamper for Norge.

- Jeg har sluttet på landslaget. Nå er det endelig, sier Flo til Dagbladet.

Stryningen har tidligere sagt nei til landslagsspill, men åpnet for retur da han flyttet til Oslo. Men nå har han bestemt seg for at det er slutt.

- Vi har tett kampprogram og jeg har familiære ting i tillegg. Overskuddet jeg får, vil jeg bruke på ungene mine, sier spissen.

I landslagssammenheng vil Flo først og fremst bli husket for VM-kampen mot Brasil i Marseiile. Flo utlignet til 1-1 mot «Brassene», og skaffet straffen som ga seier og billett videre til 16. delsfinalen. Totalt har han spilt 76 landskamper etter debuten mot England i 1995 (0-0 på Ullevaal), og har scoret 23 mål for Norge.

I tillegg har han spilt 28 U-21-kamper, og scoret 15 mål.

Tok avgjørelsen alene
Vålerenga har et hardt kampprogram, med serie cup og Champions League-kvalifisering. Flo som pådro seg prolaps i ryggen i Italia ønsker ikke å utsette kroppen for mer belastning enn den tåler, men han benekter at han er blitt presset av Vålerenga til å ta avgjørelsen.

Flo sliter med stramme lår etter kampen mot Haka, noe han tror har sammenheng med ryggproblemene. Derfor er Flo ikke sikker på om han spiller lørdagens kamp mot Tromsø på Alfheim.

- Dette blir en balansegang. Jeg må finne ut hvor mye jeg kan spille. Men Kjetil Rekdal tenker veldig fornuftig på dette. Han har en plan som går lenger enn til neste kamp. Men jeg er kampklar om jeg tas ut på laget, sier Flo.

Vålerenga spiller første kvalifiseringskamp mot Brugge på tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere