RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flo fikk ny trener

Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Tore André Flo har fått ny trener i Siena. Klubben har gitt trener Gigi Simoni sparken på grunn av dårlige resultater. Han blir erstattet av Luigi De Canio.

Siena falt til nest siste plass på tabellen etter helgens tap mot Parma, og Simoni må betale prisen for de svake resultatene.

Simoni overtok som Tore André Flos sjef i Siena i sommer, men har ikke lykkes i å bringe klubben oppover på Serie A-tabellen.

Siena har raskt funnet Gigi Simonis etterfølger. Den tidligere Reggina-treneren Luigi De Canio er ansatt som ny trener, og har skrevet under en kontrakt som utløper i 2006.

Siena-president Paolo De Luca mener Simoni har gjort en god jobb i trenerstolen, men ønsker De Canio velkommen.

- Vi vil takke Simoni for jobben han har gjort, men forholdene lå ikke til rette for at vi kunne fortsette med han, sa De Luca ifølge Sky Sports News.

- Laget trengte en ny giv, og vår mening var at Simoni ikke kunne gi laget dette. For oss, er De Canio rett person nå, sa han.

Tore André Flo har slitt med å få spilletid under Simoni i Siena denne sesongen, men har gjort sine saker bra i de siste kampene. Nordmannen forventes likevel å skifte klubb når kontrakten hans går ut til sommeren. England blir trolig igjen neste stoppested for stryningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere