Flo holder VIF-døren åpen

Foto: Roy Kvatningen

Midt i Serie A-innspurten åpner Tore André Flo på nytt døren for Vålerenga og spill i Norge. Han ber Oslo-klubben ta kontakt.

12.04.05 22:57

Tore André Flo har sju uker igjen av kontrakten med Siena. Nå innrømmer stryningen at han fortsatt synes spill for Vålerenga i eliteserien virker interessant - og ber Oslo-klubben ta kontakt etter sesongslutt i Italia.

- Akkurat nå er jeg i en kjempeviktig sluttspurt med Siena, og alle tankene og kreftene mine går med til å forsøke å holde klubben i Serie A. Men Vålerenga kan ta kontakt etter at sesongen er ferdig, så får vi ta oss en prat, sier Flo til TV 2 Sporten.

- Jeg synes jo Vålerenga er en veldig spennende klubb for tiden. Det virker som om de er i kjempefremgang, og gjør veldig mange riktige ting.

Tore André Flo og Vålerenga var enige om en kontrakt i fjor høst, men Siena snudde like før avtalen skulle signeres. Nå drømmer Oslo-klubben om at den tidligere landslagsspissen skal spille for klubben til høsten, men direktør Kjetil Siem våger ikke helt å tro at stryningen skal velge å spille for en femdel av lønnen han kan sikre seg i England.

- Han har jo lyst til å dra til England når kontrakten går ut om sju-åtte uker, og det tyder vel på at det er der han havner, sier Siem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.