*Nettavisen* Sport.

Flo holder VIF-døren åpen

Foto: Roy Kvatningen

Midt i Serie A-innspurten åpner Tore André Flo på nytt døren for Vålerenga og spill i Norge. Han ber Oslo-klubben ta kontakt.

12.04.05 22:57

Tore André Flo har sju uker igjen av kontrakten med Siena. Nå innrømmer stryningen at han fortsatt synes spill for Vålerenga i eliteserien virker interessant - og ber Oslo-klubben ta kontakt etter sesongslutt i Italia.

- Akkurat nå er jeg i en kjempeviktig sluttspurt med Siena, og alle tankene og kreftene mine går med til å forsøke å holde klubben i Serie A. Men Vålerenga kan ta kontakt etter at sesongen er ferdig, så får vi ta oss en prat, sier Flo til TV 2 Sporten.

- Jeg synes jo Vålerenga er en veldig spennende klubb for tiden. Det virker som om de er i kjempefremgang, og gjør veldig mange riktige ting.

Tore André Flo og Vålerenga var enige om en kontrakt i fjor høst, men Siena snudde like før avtalen skulle signeres. Nå drømmer Oslo-klubben om at den tidligere landslagsspissen skal spille for klubben til høsten, men direktør Kjetil Siem våger ikke helt å tro at stryningen skal velge å spille for en femdel av lønnen han kan sikre seg i England.

- Han har jo lyst til å dra til England når kontrakten går ut om sju-åtte uker, og det tyder vel på at det er der han havner, sier Siem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag