Flo imponerte på trening

Foto: (FOTO: CORNELIUS POPPE/SCANPIX)

Ifølge manager Dennis Wise, ble Leeds-spillerne målløse da de så Tore André Flo på trening.

04.01.07 14:49

Tore André Flo hadde sin første trening med Leeds i går og ifølge manager Dennis Wise, viste stryningen seg fra sin beste side.

- Tore er en typisk målscorer med mye talent. Noen av guttene ble målløse da de så ballbehandlingen hans på trening. Jeg tror de ble litt forbløffet, sier Wise til klubbens hjemmeside.

Scorer mål
Leeds-manageren har stor tro på sin tidligere lagkamerat i Chelsea.

- Jeg vil ikke legge for mye press på ham, men jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det bra for oss. Han er en spiller som pleier å få ballen i nettet dersom han får en sjanse eller to, sier han.

Flo takker Wise og assistentmanager Gustavo Poyet for at han får sjansen til å spille i England igjen.

- Da jeg forlot Siena og dro hjem til Norge trodde jeg ikke jeg ville havne her igjen. Men jeg har kjent Dennis og Gus lenge og de er blant grunnene til at jeg er her nå, sier 33-åringen.

Kan få sin debut lørdag
Flo er med i troppen til lørdagens FA-cupkamp mot West Bromwich Albion, og det er ventet at han får sin debut i den kampen.

- Jeg har virkelig lyst til å gjøre det bra her og kan knapt vente med å komme i gang. Selv treningene er gode her for treningsanlegget er så flott. Dette er en stor klubb, med de beste fasiliteter. Du merker at denne klubben hører til i toppen av engelsk fotball i det du kommer inn døren, sier Flo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.