RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flo klar for Serie A

Sist oppdatert:
Tore Andre Flo har undertegnet kontrakten med Siena, og vil spille for den ferske Serie A-klubben de neste to årene.

Sunderland og Siena ble enige om en utlånsavtale torsdag ettermiddag, og Tore Andre Flo og agent Gunnar Martin Kjenner reiste til Italia fredag formiddag.

Etter en vellykket legesjekk satte partene seg ned ved forhandlingsbordet fredag ettermiddag, for å spikre den personlige kontrakten.

20 mill

Det er klart at stryningen får gode økonomiske betingelser. I Sunderland hadde Flo anslagsvis en årslønn på rundt 20 millioner kroner.

– Vi er enige om en toårskontrakt med omtrent de samme betingelsene som han hadde i Sunderland, sier fotballagent Gunnar Martin Kjenner til NTB.

Nå får Tore Andre Flo sjansen til å blåse liv i den en gang så lovende karrieren, i idylliske omgivelser i Toscana. I Siena blir han spissmakker med den italienske landslagsspilleren Enrico Chiesa.

Debuterer 31. august

Lørdag vil Flo se sine nye lagkamerater i aksjon for første gang i en treningskamp. Deretter reiser nordmannen hjem til England, pakker og drar tilbake til Italia sammen med familien. Han debuterer ventelig mot Perugia i serieåpningen 31. august.

– Det er tydelig at klubben var lysten på Tore André. Vi opplevde ikke en eneste hindring i kontraktsforhandlingene, forteller Kjenner til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere