*Nettavisen* Sport.

Flo uaktuell mot Odd

Tore Andre Flo hinket av banen på torsdagens VIF-trening med en strekkskade, og mister Odd-kampen. - Han er uaktuell, bekrefter Vålerengas fysioterapeut Håkon Schwabe.

27.10.05 17:04

VALLHALL/BERGEN (TV 2 Nettavisen): Det er en sene på baksiden av kneet som volder stryningen problemer.

Det var under en spillsekvens over hele banen at uhellet var ute for Tore Andre Flo. Han kom i en avslutningssituasjon foran keeper, og ble etterpå liggende på bakken og vri seg i smerte. Han ble raskt tatt hånd om av Vålerengas fysikalske apparat, og Flo hinket ut av Vallhall.

God på trening
Kroppspråket hans tydet på at det ikke var noen liten skade. To dager før siste seriekamp mot Odd i Skien fikk Oslo-klubben svært dårlige nyheter: Flo er uaktuell til lørdagens kamp. Særlig siden Tore Andre Flo har vært strålende på trening hele uka.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Dette kom brått og brutalt på. Jeg hadde ikke kjent noe på forhånd. Det har glidd veldig bra på trening, og jeg gledet meg skikkelig til lørdag. Jeg håper inderlig at dette bare er en skit-ting, og at det er borte til i morgen. Akkurat nå kjennes det litt rart ut der bak kneet, sa Flo.

Men etter å ha undersøkt skaden på sykehus torsdag ettermiddag, fikk stryningen nedslående nyheter.

- Han har pådratt seg en strekkskade på baksiden av låret. Flo er uaktuell til lørdagens kamp mot Odd, bekrefter Vålerengas medisinske ansvarlige Håkon Schwabe til TV 2 Nettavisen.

- Hvor lenge er han ute?

- Foreløpig har vi ikke fått alle resultatene fra testene, så det er litt for tidlig å si. Men det er veldig trist at Flo ikke kan spille mot Odd. Han har vært i god form hele uken, og vi gledet oss alle til å se ham i aksjon, sier Schwabe.

Grindheim ut også
Christian Grindheim var også småskadet før dagens trening, og han deltok bare i kort tid på spillsekvensen før også han forlot banen. Han løp imidlertid som vanlig på vei ut.

Kjetil Wæhler skulle testes på dagens trening, og han gjennomførte i fin stil. Det kan du lese mer om her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.