RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Flod: - Jeg lyver ikke

Sist oppdatert:
- Forferdelig dumt, sier John Carews agent, Per A. Flod, etter at Norges Fotballforbund langt på vei beskylder ham for å lyve. Såpeoperaen rundt John Carew ruller videre.

Onsdag morgen ble det klart at John Carew ikke spiller Norges play off-kamper mot Spania. Siden den gang har beskyldningene haglet.

Flod hevder først at NFF kom med klare krav om diverse unnskyldninger fra Carew for at Nils Johan Semb skulle møte ham. NFF på sin side hevder at de aldri har kommet med noen krav, men at partene uansett måtte snakke sammen på telefon før en eventuell løsning.

De hevder også at hvis bare John Carew hadde svart på toppfotballsjef Tore Krogstads telefonoppringning tirsdag kveld, kunne saken kanskje fått en løsning.

- Jeg lyver ikke
NFFs påstander opprører Per A. Flod.

- Jeg lyver slett ikke. Dette er bare forferdelig dumt. Jeg kan si på ære og samvittighet at Tore Krogstad gjentatte ganger har kommet med betingelser om at John strekker armene i været. Det var ordene han brukte. Det er det ikke tvil om. Jeg har spurt Tore om det virkelig er sånn at John må komme med disse unnskyldningene, og det har han da bekreftet. Selv om han sa at måten det ble presentert utad på, kunne diskuteres, sier Flod til TV 2 Nettavisen.

- Legger jeg godviljen til, er dette bare en misforståelse innad i NFF. Det har for så vidt skjedd før også. Nå må NFF rydde opp i dette seg i mellom. De må stå på de standpunktene de tok. Det er en ærlig sak å ha en liste med krav, men de må stå for det. At de sier at det aldri har vært noen krav til John, det er tullprat. Det skjønner jeg ingenting av, legger han til.

- Kan ikke si noe han ikke mener
Ifølge Flod var NFF interessert i følgende opplegg tirsdag: Tore Krogstad skulle reise til Roma fredag for å møte John Carew. Der skulle han presentere NFFs krav, og hvis svarene da var slik NFF ønsket det, så kunne det bli aktuelt for Nils Johan Semb å reise til Roma neste søndag.

- Men som John sa det – det var helt uaktuelt. Han kan ikke beklage eller unnskylde noe han ikke mener. Da ba han meg om å legge denne saken død. For å få ro. I forlengelsen av det sa John til meg at hvis Tore Krogstad ikke trodde meg, så kunne han ringe ham selv. Men han måtte ringe 19.00. Resten av dagen var John opptatt, sier Flod.

- Telefonsamtalen som NFF sier kunne endt i en løsning, var altså aldri ment å være noe annet enn en samtale hvor John sier at han ikke kommer til å spille, og at kravene var uakseptable?

- Nei, sier Flod.

Ringte for sent
Men NFF ringte ikke 19.00. 19.33 ringte så Flod selv til Carew for å høre om samtalen med NFF, men da var det opptatt. Da ringte han Tore Krogstad, som da akkurat hadde forsøkt Carew – uten hell. Da ba Krogstad Flod om å be Carew ringe.

Mellom halv ti og ti tirsdag kveld fikk Flod så kontakt med Carew, som fortsatt var veldig opptatt. Han ble da bedt om å ringe Krogstad senere på kvelden, men den telefonen tok han aldri.

- 23.15 ringte jeg Tore Krogstad selv, men han hadde da ikke hørt noe. Jeg sa at jeg ikke visste hvorfor, men at John uansett hadde bedt meg sette en stopper for denne saken, sier Flod videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere