*Nettavisen* Sport.

Flod håper på snarlig løsning

Foto: (Scanpix/AP Photo)

John Carews rådgiver Per A. Flod sier til TV 2 Nettavisen at det fremdeles er uklart om Roma-spissen spiller for Norge i playoffkampene mot Spania.

03.11.03 15:28

John Carews agent understreker at NFF og ham selv nå snakker sammen igjen - og forsøker å finne frem til en løsning.

- Tore Krogstad fra NFF ringte meg mens jeg var i Roma og mens jeg så på kampen mellom AS Roma og Reggina. Han ga uttrykk for at han så positivt på Johns utspill. Tore Krogstad og jeg har deretter hatt flere telefonsamtaler til sammen i går og idag om denne saken. Samtalene mellom Krogstad og meg har vært ført i en god tone og vært preget av et gjensidig ønske om å finne en god løsning, opplyser Per A. Flod til TV 2 Nettavisen.

Brev i posten

Per A. Flod forteller han har levert ett brev til NFF der han oppfordret fotballforbundet til å ta kontakt - og fikk positiv tilbakemelding.

- På vegne av John Carew leverte undertegnede fredag 31. oktober kl. 0900 til resepsjonen i NFF et brev adressert til landslagstrener Nils Johan Semb. Om bakgrunnen for at dette ble gjort refereres fra brevet, sier Flod:

- Den situasjonen som har oppstått, med mye fokus og media-omtale på alt annet enn det å vinne over Spania og gå til EM, er ikke av det gode for noen. John har et ønske om at alle krefter og all fokus nå kan rettes inn på det som er viktig, nemlig de to forestående kampene mot Spania, skriver Flod i brevet.

Han oppfordret langsledelsen til å ta kontakt - noe de nå har gjort. Partene diskuterer nå hvordan saken kan løses på best mulig måte.

Kom inn og scoret

Carew fikk 12 minutter som innbytter for Roma søndag og noterte seg for en nettkjenning i møtet med Reggina på Stadio Olimpico. Etter kampen ga han Nils Johan Semb råd foran skjebnekampen.

- Det viktigste for Norge blir å forsvare oss godt. Begynner det først å renne inn, så renner det inn og og da kan det fort bli fire-fem, sa han til TV 2. - Mestalla var kanskje den verste stadion for Norges del. Det er jo også Valencias bane og Valencia på hjemmebane er kanskje det mest fryktede i Europa. Ryggraden i Valencia er også ryggraden i Spania, men alt er mulig, sa han til TV 2 søndag.

TV 2 Nettavisen følger utviklingen i Carew-saken - og kommer tilbake så snart det skjer noe nytt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.