RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Floppen» vil tilbake til England

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Han floppet i Manchester United. Men Diego Forlan ønsker seg likevel tilbake til Premier League.

Spissen fra Uruguay ble aldri en «hit» i løpet av sine to sesonger i Manchester United. Men etter overgangen til spansk fotball og Villarreal har Forlan for alvor fått fart på karrieren.

Forlan har scoret 18 mål for Villarreal, og blitt omtalt som en av de største stjernene i spansk fotball. Nå utelukker han ikke at han igjen kommer til å prøve lykken i Premier League.

- Jeg liker Premier League. Jeg hadde det flott i mine to og ett halvt år der sist. Selvfølgelig ønsker jeg å komme tilbake om døren åpner seg, fastslår Forlan ifølge Sky Sports News.

Storscoreren er ikke bitter for at han fikk lite spilletid i Manchester United.

- Men det hadde selvsagt vært bedre for meg å spilt hver kamp. Når du kun får spille de siste fem minuttene, blir det vanskelig. Du blir mer nervøs, fordi du ønsker å markere deg, fordi du også vil spille neste kamp, oppsummerer han.

Angrer ikke
Forlan angrer ikke et sekund på at han valgte en overgang til Villarreal da tilbudet dukket opp.

- Jeg var ikke førstevalget, så jeg prøvde å jobbe hardt for å få en sjanse. Men jeg fikk aldri muligheten, så det eneste riktige jeg kunne gjøre var å prøve meg for et annet lag, sier Diego Forlan.

Forlan er med sine 18 fulltreffere nummer to på toppscorerlisten i Spania. Barcelonas Samuel Eto'o topper listen med 21 scoringer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere