Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flott kveldsmeny på Øvrevoll

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Skjærtorsdag kveld er det fine spilleløp på Øvrevoll. Sjekk våre galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Sportspills meny torsdag:
Travtips Momarken: Innfrir forventningene nå
Travtips Bergen: Leder fra start til mål

Oddstips: Vi tror ikke på Moa og Hannover

Det er ingen grunn til å fortvile for de som er glad i å spille på hest eller se på trav- og galoppløp i påsken. Skjærtorsdag er det to travkjøringer i Norge det kan spilles til og i tillegg er det galopp på Øvrevoll på kvelden. Men også i Sverige ruller travhjulet for fullt i påsken og nedenfor ser du oversikt over spilltilbudet torsdag. Husk at det også kan spilles DD til Sverige.

Her er tidspunktene og innleveringsfristene torsdag:
Bergsåker V4- spillestopp kl 12:15
Momarken: V5 - spillestopp kl 16:05
Momarken: DD - spillestopp kl 17:05
Bergen: V5- spillestopp kl 15:35
Øvrevoll: V5- spillestopp kl 19:20
Øvrevoll: DD -spillestopp kl 20:30
Skellefteå: V65 - spillestopp kl 19:08

Det er flere bankerkandidater denne løpsdagen, 6 Most Wanted i V5-1, 8 Delily i V5-3 og 3 Wattan i siste avdeling. Most Wanted vant lett på åpningsdagen og kan selvsagt gjenta den prestasjonen men han har ofte vært varierende i form fra løp til løp. Wattan imponerte sist men er nok bedre på litt lenger distanse selv om han vunnet flere ganger over 1100 meter. I tredje avdeling som går over 1100 meter, er det få habile sprintere. 8 Delily viste god form i siste start, er jevnheten selv og trives over distansen og på dirt track banen. Selv om hun kun har vunnet et løp i karrieren blir hun min bankerkandidat i dette selskapet.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

V5-1:
6 Most Wanted vant lett på åpningsdagen. Han var litt varierende i prestasjonene i fjor men bør ha forbedret seg ytterligere og blir favoritt i dette løpet. Men han møter flere spennende hester. Treåringen 9 Arn møtte gode Fabian i begge sine starter i fjor. Normalt har 3-åringene vanskeligheter mot de eldre så tidlig i sesongen, men jeg tror at Arn er en god hest og må derfor med på bongen. 11 Reaching Nirvana er jevn og går stort sett aldri et dårlig løp. 2 Cool Match vant fire løp i fjor og må ikke glemmes. 10 Ketchikan kan mye dersom han legger godviljen til. Får han tet fra start har han en mulighet.

V5-2:
2 Hakuna Matata står hver meter av distansen og vant på åpningsdagen Nå møter han litt bedre hester men må ha en mulighet allikevel. 3 Head Above Clouds og Fredrik Johansson er en god kombinasjon. Har hatt en lang løpspause og det kan være negativt. 5 Big Master er ute på lenger distanse enn på åpningsdagen og det er en fordel. Er god nok til å hevde seg helt i teten. 6 Dubai Samurai trives på dirt track og sesongdebuterte med seier i fjor.

V5-3:
8 Delily går jevnt og trutt gode løp over denne distansen. Det er få habile sprintere i dette løpet og 8 Delily gikk bra sist og går stort sett jevnt som en klokke. Selv om hun kun har vunnet en gang i karrieren er hun veldig ofte i tetkampen. Motstanden tatt i betraktning er Delily min bankerkandidat. 9 Phili Boy imponerte i sitt siste løp i fjor da han var helt overlegen. Trener Are Hyldmo har hestene i god form. 7 Firefox har startet to ganger i år siste gang i februar. Det kan være en fordel men han må vise bedre takter enn han gjorde på Täby for å vinne.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-4:
Dette er et åpent løp og helgardering anbefales. Favoritt blir mest sannsynlig 6 Ifannik Sacc som gikk brukbart i Stockholm 6. februar. 11 Between Friends har holdt seg til hinderløp i de siste startene men kan en del på flatt. 8 Desert Fuse bør klare en trippelplass.

V5-5:
3 Wattan var imponerende over 1600 meter på åpningsdagen og slutter aldri å overbevise. Nå er distansen 1100 meter uten at det behøver å spille noen rolle. Men han møter kvalifisert motstand. Han er et bankeralternativ møter hester som har vist seg gode på distansen. 6 Home Staight vant tre ganger i fjor. Trener Are Hyldmo har hestene i form og det kan gå mot seier igjen. 7 Royal Hill kan mye og viste at formen er god på åpningsdagen. 2 Distant Beat er en habil sprinter og kan få med utfallet å gjøre. Trenes av Wido Neuroth og hans hester er alltid i orden når de starter. 1Chief Eric går jevnt og trives over banetype og distanse. 10 Requested var god i fjor høst og kan være med men trenger mest sannsynlig løpet.

Tips øvrige løp:
Løp 1:
4 Berta Isabel viser stor fart i trening og skal vinne dette løpet. 6 Blowing Bubbles viste et par brukbare prestasjoner i England i fjor og bør klare en annenplass. 3 Buddy Miracle har en start i England i år og var tredje i enkelt selskap.

Løp 2:
4 Giant Sandman skal ut å lufte seg foran Pramms Memorial på Jägersro. Basert på fjorårets resultater skal han vinne dette løpet lett. Bak Girant Sandman er det jevnt. 3 Archived hadde en flott sesong i fjor og kan være en trippelkandidat her, men slår neppe Giant Sandman. 5 Hot Wing er en spennende hest som imponerte i fjor høst.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!