Flott kveldsmeny på Øvrevoll

Foto: Hesteguiden.com

Skjærtorsdag kveld er det fine spilleløp på Øvrevoll. Sjekk våre galopptips.

21.04.11 11:13

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Sportspills meny torsdag:
Travtips Momarken: Innfrir forventningene nå
Travtips Bergen: Leder fra start til mål

Oddstips: Vi tror ikke på Moa og Hannover

Det er ingen grunn til å fortvile for de som er glad i å spille på hest eller se på trav- og galoppløp i påsken. Skjærtorsdag er det to travkjøringer i Norge det kan spilles til og i tillegg er det galopp på Øvrevoll på kvelden. Men også i Sverige ruller travhjulet for fullt i påsken og nedenfor ser du oversikt over spilltilbudet torsdag. Husk at det også kan spilles DD til Sverige.

Her er tidspunktene og innleveringsfristene torsdag:
Bergsåker V4- spillestopp kl 12:15
Momarken: V5 - spillestopp kl 16:05
Momarken: DD - spillestopp kl 17:05
Bergen: V5- spillestopp kl 15:35
Øvrevoll: V5- spillestopp kl 19:20
Øvrevoll: DD -spillestopp kl 20:30
Skellefteå: V65 - spillestopp kl 19:08

Det er flere bankerkandidater denne løpsdagen, 6 Most Wanted i V5-1, 8 Delily i V5-3 og 3 Wattan i siste avdeling. Most Wanted vant lett på åpningsdagen og kan selvsagt gjenta den prestasjonen men han har ofte vært varierende i form fra løp til løp. Wattan imponerte sist men er nok bedre på litt lenger distanse selv om han vunnet flere ganger over 1100 meter. I tredje avdeling som går over 1100 meter, er det få habile sprintere. 8 Delily viste god form i siste start, er jevnheten selv og trives over distansen og på dirt track banen. Selv om hun kun har vunnet et løp i karrieren blir hun min bankerkandidat i dette selskapet.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

V5-1:
6 Most Wanted vant lett på åpningsdagen. Han var litt varierende i prestasjonene i fjor men bør ha forbedret seg ytterligere og blir favoritt i dette løpet. Men han møter flere spennende hester. Treåringen 9 Arn møtte gode Fabian i begge sine starter i fjor. Normalt har 3-åringene vanskeligheter mot de eldre så tidlig i sesongen, men jeg tror at Arn er en god hest og må derfor med på bongen. 11 Reaching Nirvana er jevn og går stort sett aldri et dårlig løp. 2 Cool Match vant fire løp i fjor og må ikke glemmes. 10 Ketchikan kan mye dersom han legger godviljen til. Får han tet fra start har han en mulighet.

V5-2:
2 Hakuna Matata står hver meter av distansen og vant på åpningsdagen Nå møter han litt bedre hester men må ha en mulighet allikevel. 3 Head Above Clouds og Fredrik Johansson er en god kombinasjon. Har hatt en lang løpspause og det kan være negativt. 5 Big Master er ute på lenger distanse enn på åpningsdagen og det er en fordel. Er god nok til å hevde seg helt i teten. 6 Dubai Samurai trives på dirt track og sesongdebuterte med seier i fjor.

V5-3:
8 Delily går jevnt og trutt gode løp over denne distansen. Det er få habile sprintere i dette løpet og 8 Delily gikk bra sist og går stort sett jevnt som en klokke. Selv om hun kun har vunnet en gang i karrieren er hun veldig ofte i tetkampen. Motstanden tatt i betraktning er Delily min bankerkandidat. 9 Phili Boy imponerte i sitt siste løp i fjor da han var helt overlegen. Trener Are Hyldmo har hestene i god form. 7 Firefox har startet to ganger i år siste gang i februar. Det kan være en fordel men han må vise bedre takter enn han gjorde på Täby for å vinne.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-4:
Dette er et åpent løp og helgardering anbefales. Favoritt blir mest sannsynlig 6 Ifannik Sacc som gikk brukbart i Stockholm 6. februar. 11 Between Friends har holdt seg til hinderløp i de siste startene men kan en del på flatt. 8 Desert Fuse bør klare en trippelplass.

V5-5:
3 Wattan var imponerende over 1600 meter på åpningsdagen og slutter aldri å overbevise. Nå er distansen 1100 meter uten at det behøver å spille noen rolle. Men han møter kvalifisert motstand. Han er et bankeralternativ møter hester som har vist seg gode på distansen. 6 Home Staight vant tre ganger i fjor. Trener Are Hyldmo har hestene i form og det kan gå mot seier igjen. 7 Royal Hill kan mye og viste at formen er god på åpningsdagen. 2 Distant Beat er en habil sprinter og kan få med utfallet å gjøre. Trenes av Wido Neuroth og hans hester er alltid i orden når de starter. 1Chief Eric går jevnt og trives over banetype og distanse. 10 Requested var god i fjor høst og kan være med men trenger mest sannsynlig løpet.

Tips øvrige løp:
Løp 1:
4 Berta Isabel viser stor fart i trening og skal vinne dette løpet. 6 Blowing Bubbles viste et par brukbare prestasjoner i England i fjor og bør klare en annenplass. 3 Buddy Miracle har en start i England i år og var tredje i enkelt selskap.

Løp 2:
4 Giant Sandman skal ut å lufte seg foran Pramms Memorial på Jägersro. Basert på fjorårets resultater skal han vinne dette løpet lett. Bak Girant Sandman er det jevnt. 3 Archived hadde en flott sesong i fjor og kan være en trippelkandidat her, men slår neppe Giant Sandman. 5 Hot Wing er en spennende hest som imponerte i fjor høst.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.