RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

STJERNEKAMP: Floyd Mayweather (innrammet) tror på kamp mot Conor McGregor.
STJERNEKAMP: Floyd Mayweather (innrammet) tror på kamp mot Conor McGregor.

Floyd Mayweather ønsker å få til kampen mot Conor McGregor

Sist oppdatert:
Vil ha i stand superkampen.

Stjernemøtet mellom Conor McGregor og Floyd Mayweather lar fortsatt vente på seg. Likevel skal den ubeseirete Mayweather nå være klar for å få arrangert kampen.

Likevel er amerikaneren veldig klar på at en kamp kommer til å bli gjort på hans premisser, ikke McGregors.

- Forskjellen mellom meg og Conor er at han må gå kamp. Dersom jeg var han, og jeg var smart, så ville jeg ha latt Floyd Mayweather banke han slik at han tjener en del penger. Forretningsmessig så gir det mening, fortalte Mayweather i et intervju med den engelske avisen The Telegraph.

LES OGSÅ: Conor McGregor vil fortsatt møte Floyd Mayweather

Ordkrigen mellom de to kamphanene har vart en stund, og McGregor har forsatt å utfordre Mayweather til det mange ser på som den mest profilerte kampen i dagens kampsport.

McGregor, som har til gode å gå en eneste proff boksekamp, har fått sin bokselisens og mye tyder på at UFC-stjernen ikke har noe i mot at kampen går under bokseregler.

Kontrakten som ødelegger

Mayweather, som står uten et eneste tap på sine 49 kamper, mener likevel at det er nettopp det at McGregor er under kontrakt med UFC som ødelegger for en superkamp.

- Det er en forskjell på å være arbeidsgiver og arbeidstager. Dersom noen sier at de vil møte meg, så er det lett for meg å godta det. McGregor må snakke med UFC-president Dana White som igjen må snakke med sine sjefer. Conor bestemmer ingenting her, sa Mayweather.

LES OGSÅ: Brækhus bokser neste kamp i Bergen

40-åringen ble i flere år kritisert for å skapt kluss i den potensielle superkampen mot Manny Pacquiao. Etter flere års venting møttes de to i 2015, der Mayweather gikk seirende ut.

Skal man tro Mayweather kan situasjonen fort vise seg å bli lik med McGregor.

- Alle lurte på hvorfor jeg ikke møtte Pacquiao, og svaret var fordi han hadde en sjef. Jeg har ingen sjef. Den kampen kunne skjedd for mange år siden. Første gangen jeg skulle møtte Manny ble jeg lovet 50 millioner dollar. Jeg var tålmodig og den kampen ble til slutt verdt 300 millioner dollar, fortalte Mayweather.

Se video: Overeem slo tilbake mot Hunt:

49-0

Det er visstnok tallene, og den økonomiske forskjellen, som kan vise seg å bli det store hinderet. Mayweather er nemlig usikker på om en kamp mot McGregor vil generere like mye penger.

- Jeg har til gode å se en utøver fra UFC tjene 30 millioner dollar per kamp. Vi tjener 100 millioner hver kamp, eller 300 millioner hver kamp, fortalte Mayweather som også passet på å komme med en direkte utfordring til sin irske rival.

- Han sier at jeg er feig, at jeg er en kylling. Det har 49 stykker sagt før han og resultatet har alltid vært det samme. Dersom Conor McGregor vil gå kamp mot meg, så får vi det til. Men snakker han bare dritt? Det er det vi trenger å vite, sa Mayweather.

Se video: Foss med submission-seier i Cage Warriors:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere