Fløyet til sykehus etter stygg krasj

STYGG KRASJ: Carlos Sainz jr. ble fraktet til sykehus etter en stygg krasj på Formel 1-banen i Sotsji.

STYGG KRASJ: Carlos Sainz jr. ble fraktet til sykehus etter en stygg krasj på Formel 1-banen i Sotsji. Foto: Maxim Shemetov (Reuters)

Carlos Sainz jr. i voldsom krasj på Formel 1-banen.

10.10.15 14:42

Formel 1-kjøreren Carlos Sainz jr. kom fra et voldsomt treningskrasj uten skader å snakke om på banen i Sotsji lørdag. Han håper å kunne kjøre Russlands Grand Prix søndag.

21-åringen mistet kontrollen over sin Toro Rosso-bil i et av de raskeste partiene på banen. Han smalt inn i beskyttelsesgjerdet og ble raskt tatt hånd om av redningsmannskapet.

Han ble dratt ut av bilen og fløyet til sykehus med helikopter.

Pappaen, Carlos Sainz, kunne melde fra sykehuset at det var gått bra. Den største bekymringen sønnen hadde var å overbevise legene om at han var klar til å kjøre søndagens løp, sa den tidligere rallykongen.

- Alt er bra med meg. Nå må jeg forsøke å få legene med på å gi meg tillatelse til å kjøre søndag, tvitret Sainz fra sykesengen. Han la også ut et bilde der han lå i senga med tommelen opp.

På treningen var det Nico Rosberg i sin Mercedes som var raskest. Bak tyskeren fulgte Williams-føreren Valtteri Bottas fra Finland og regjerende verdensmester Lewis Hamilton. Kvalifiseringen går senere lørdag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.